2 paar hoge wandelsokken voor volwassenen Forclaz 500 grijs
17,99 €*

Reviews on

2 paar hoge wandelsokken voor volwassenen Forclaz 500 grijs

3.6 / 5 13 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • 20 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Deze sokken moet je hebben !

    Super z'n product na prijsverhouding

  • Man
    50-59
    18 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima sok past perfect en zit prima in de schoen
    de info op de beschijving

    Vind dat je wel te vroeg een mening vraagt. Ik weet niet wat de sokken doen naar paar keer gewassen ? zitten ze dan nog goed?

  • Vrouw
    20-29
    14 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Met deze sokken loop je pijnloos de incatrail!
    Ademend, comfortabel, geen vochtige voeten geen

    Deze sokken zijn de perfecte aankoop gebleken voor onze vakantie naar Peru. Zonder deze sokken hadden we de Incatrail niet pijnloos kunnen afronden. Echt een geweldige aankoop!

    Antwoord van het merk :

    Beste Isabelle,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze hoge wandelkousen van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Isabelle find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    06 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Naadloos?
    De naad aan de voorkant

    Naad sluit niet perfect aan de voeten

  • Man
    50-59
    10 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    oordeel wandelsokken
    goed ademend Demping opde voorvoet

    spreekt voor zich

  • Vrouw
    30-39
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima sokken
    Zitten lekker Geen verschil tussen links/rechts, houdt stof over

    Helaas geen verschil tussen links en rechts, waardoor je bij de tenen stof overhoudt, met risico op blaarvorming

  • Man
    40-49
    24 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Forclaz wandelsokken
    Zitten goed

    Perfecte peijs/kwaliteitsverhouding

    Antwoord van het merk :

    Marc,

    bedankt om even je tijd te nemen om ons je mening te geven over de wandelkousen van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij decathlon.
    Moest je nog enkele foto's hebben van jezelf met kousen in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    23 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slechte pasvorm
    De stof is prima Slechts pasvorm rond tenen

    Voor mij een miskoop door de slechts pasvorm rond de tenen. Er blijft stof over aan de zijkanten (vooral bij kleine teen) wat leidt tot drukplekken en pijn bij het lopen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jacob,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de Forclaz 500 wandelsokken.
    Vervelend om te horen dat de sokken oncomfortabel voelen.
    Het lijkt er op dat de sokken niet aan de kwaliteitseisen voldoen.
    Je kunt de sokken omruilen in één van onze winkels.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    20 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima sokken
    Kussentjes voor de uitstekende punten van de voet

    prima sokken, ideaal om lange afstanden mee te overbruggen. Persoonlijk dagen van 8 of 10 uur mee gelopen zonder problemen.

  • Vrouw
    40-49
    08 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed maar helaas 1 sok te weinig in pakket
    Prima sok, zit en loopt prettig

    3 sterren vanwege het feit dat er 3 sokken in dit pakket zaten.
    Anders waren het zeker 5 sterren.
    Even checken dus ;-)

NAAR BOVEN