2 paar korte wandelsokken voor volwassenen Forclaz 100 grijs
9,99 €*

Reviews on

2 paar korte wandelsokken voor volwassenen Forclaz 100 grijs

4.5 / 5 11 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    20 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top aankoop!
    Lekker warm bij lagere temperaturen Geen

    Super wandelsokken. Bij koude temp. ook lekker warm. Goede pasvorm.
    Heb ze in blauw en grijs.

  • Man
    50-59
    19 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Verwacht niet te veel van...
    Je zweet veel minder en het voelt prettige. Na één wasbeurt zit het niet meer uit.

    Na de eerste wasbeurt (volgens de instructies) verloren de sokken hun mooie uiterlijk.
    Alhoewel ze heel erg fijn voelen ben ik bang dat ze een korte leeftijd zullen hebben.

  • Man
    60 of ouder
    17 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelsokken
    geen zweetvoeten

    Deze wandelsokken zijn ons prima bevallen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Robert,

    eerste en vooral bedankt om even je tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelsokken van Quechua.
    Het doet ons steeds en plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Robert find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua wandelsokken
    Passende sokken en goed luchtdoorlatend niets

    goede wandelsokken maat 35-38 die eindelijk voor mij met een voetmaat van 35 goed passen en na de was goed blijven.

    Antwoord van het merk :

    Beste Denise,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze wandelsokken van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent over je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    DENISE find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    20 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelsokken
    Draagcomfort erg prettig.

    Wel zweetvoeten na wandeling

  • Man
    20-29
    26 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima sokken
    passen goed en sluiten mooi aan -

    Prima sok om aan te trekken. Trekt makkelijk aan en uit. Is de eerste sok die ik aantrek als die in de la ligt.

  • Man
    60 of ouder
    22 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke stokjes
    Perfecte pasvorm. Ook na wassen. Nog niet tegen gekomen

    Goede pasvorm

  • Vrouw
    50-59
    13 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    Super wandel sokken Geen

    Geen opmerkingen

  • Vrouw
    60 of ouder
    10 September 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    de voeten schuiven niet waardoor geen verhitting
    goed aansluitend bij open schoenen blijft er veel stof en gras klev

    geen

  • Man
    30-39
    21 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sokken Forclaz halfhoog 100
    geen naden, goede pasvorm, geen zweetvoeten geen

    zeer aangename sok voor wandelen of sporten. Heeft geen irriterende naden. heeft een goede elastische pasvorm zodat de sok erg lekker zit. de sok zelf geeft al een ondersteund gevoel. Door de combinatie van katoen en elastaan geen zweetvoeten.

NAAR BOVEN