2 paar lange wandelsokken voor volwassenen Forclaz 100 zwart/oranje
9,99 €*

Reviews on

2 paar lange wandelsokken voor volwassenen Forclaz 100 zwart/oranje

4.2 / 5 19 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    niet slecht
    stof dat er geen linker en rechterkous is.

    wandelkousen van Falke zijn véél beter, daar heb je linker- en rechterkous

    Antwoord van het merk :

    Beste Karen,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelkousen van Quechua.
    Wij werken bij Decathlon met een stijgend gamma.
    Dit wil zeggen dat wij producten aanbieden voor kortere wandelingen, deze zijn minder technisch omdat dit hierbij ook niet vereist is.
    Zo bieden wij dus ook producten aan die meer techniciteit vragen.
    Hierbij zal je merken dat ook onze technische kousen (bv. Bionnassay) een linker en een rechter kous hebben.
    Hopelijk heb ik je hiermee een beetje kunnen verder helpen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Karen find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    27 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de kousen.

    Nog niet gedragen dus geen oordeel erover.

  • Vrouw
    50-59
    04 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zit heel goed
    sokken zitten super goed, ook heel zachte zool geen

    zeker een aanrader

    Antwoord van het merk :

    Beste Ingrid,

    Bedankt om je mening te geven over deze wandelsokken van Quechua.
    Het is altijd leuk om te horen als mensen tevreden zijn met hun Decathlon aankoop.
    Als je nog leuke foto's hebt van deze of eerdere aankopen, aarzel dan niet om ze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    07 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend en niet duur.

    Kan ik iedereen aanbevelen.

  • Man
    60 of ouder
    26 April 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lichte trekking sok
    neemt goed de transpiratie op en sluit goed aan de

    snel gewassen en gedroogd

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de Forclaz 100 sokken van Quechua.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Karel find this answer useful

  • 12 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sokken
    Prima sokken

    Zitten goed en kunnen in droger

  • Vrouw
    50-59
    09 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    trekkingkousen

    .

  • Vrouw
    40-49
    09 January 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne wandelsokken
    Sneldrogend geen zweetvoeten Draaien soms iets

    Fijne sokken on te wandelen. Zouden wel iets minder mogen draaien als je geen schoenen draagt maar op sokken loopt.

  • Vrouw
    20-29
    06 January 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede kousen van Forclaz 100 high
    Goede pasvorm in de bijbehorende schoenen. Ik heb geen negatieve punten

    Als je de forclaz 100 high schoenen hebt, zijn deze kousen daar zeker bij aan te raden! Ze zitten goed en sluit mooi af bovenaan waardoor hij niet knelt bovenaan

  • 08 November 2015
    That review has been deposited on this product version
    tevreden

    Ik heb ze nog niet lang dus op lange termijn kan ik geen mening geven, maar voor mijn laatste reis hebben ze goed gediend. Ik had geen last van transpiratie hoewel ik ze in erg warm klimaat heb gebruikt

NAAR BOVEN