2-persoonsluchtmatras voor de camping Arpenaz Air Comfort 140
34,99 €*

Reviews on

2-persoonsluchtmatras voor de camping Arpenaz Air Comfort 140

3.6 / 5 12 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    14 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ligt lekker!
    Nog niet eerder zo lekker gelegen op een luchtbed. Een beetje zwaar.

    Het bed ligt erg lekker en het oppompen gaat snel.

  • Man
    30-39
    02 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Matige kwaliteit
    Confort Snel lek

    Luchtbed was helaas lek na 3 keer gebruiken. gewoon in de woonkamer gebruikt. Geen aanwijsbare plek te vinden.

    Antwoord van het merk :

    Beste Nils,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de Arpenaz Air Comfort luchtbed van Quechua.
    Vervelend om te horen dat het luchtbed lek is gegaan.
    Wanneer er een lek is zou je deze kunnen vinden met water, bij onderdompeling gaat het luchtbed bij het lek bubbelen.
    Bij aankoop is er een plakset geleverd en zou je het luchtbed hiermee kunnen plakken.

  • Vrouw
    30-39
    26 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Liever 0 sterren
    Zag er zacht uit Lekt

    Toch niet van de goedkoopste,reeds stuk by het opendoen.dan word je roadtrip met tent wel ineens heel somber.

    Antwoord van het merk :

    Beste Sofie,
    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze luchtmatras van Quechua.
    Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop.
    Ik kan zeker begrijpen dat je reis hierdoor een domper heeft gekregen.
    Ik raad je aan om naar je dichtsbijzijnde Decathlon winkel te gaan en deze om te ruilen.
    Bij verdere vragen mag je mij steeds contacteren.

    Met sportieve groeten!


    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    02 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kampeermatras comfort 140
    Het luchtbed ligt super geen

    Doordat de ribbels van het luchtbed dwars zijn gemaakt ligt het verrassend goed.

  • Man
    40-49
    27 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    matrasje
    ligt lekker en slaapt goed 15 cm korter dan aangegeven op de site

    niet verkeerd voorlichten

  • 14 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    +- 10 procent

    Dag Quechua
    Op jullie site staat dat de lengte van de matras zo'n 10% kan variëren, naargelang hoe hard de matras opgeblazen wordt...
    Ik heb alles geprobeerd, maar zodra er ook maar een zuchtje lucht in komt, meet de matras maar 180 cm, nog wat extra als je er effectief op ligt.
    Ikzelf meer 1m88 en kon een matras van 2m best gebruiken!
    Graag wat uitleg of tips aub? Of anders graag een groter exemplaar!? :)

    Antwoord van het merk :

    Beste Jim,
    Bedankt voor uw feedback over de luchtmatras ARPENAZ AIR COMFORT 140.
    In winkel hebben we de test opnieuw gemaakt en de matras meet tussen 195 en 200 cm.
    Misschien heeft uw matras een productiefout ondergaan.
    Onze matrassen hebben 2 jaar garantie en dus nodig ik u uit in winkel te komen om uw matras te ruilen of uw geld terug te krijgen.
    Dit kan in uw decathlon winkel naar keuze. Met vriendelijke groetenMaxime Mathieu VDSP Quechua

  • Vrouw
    20-29
    03 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kampeermatras Comfort 140" van het merk QUECHUA
    Effen matrasoppervlak Opbergvolume, neemt wel wat plaats in

    Tevreden!

  • Vrouw
    20-29
    14 July 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Comfortabel slapen
    Je ligt zacht Na 1 nacht moet matras wat extra opgeblazen worden

    Een aanrader.

  • Vrouw
    50-59
    07 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Spijt dat ik 'm gekocht heb
    Mooi formaat, makkelijk op te pompen. Veel te hard,pijn aan m'n rug door de dwarse banen

    De smalle dwarse banen maken dat het veel te hard voor je lijf is. Mijn man, mijn zoon én ik hebben er thuis een nacht op geslapen. Alledrie vonden we hetzelfde. Erg veel spijt dat ik 'm gekocht heb. Ik wilde deze gebruiken komende vakantie ipv onze (overigens erg fijne) selfinflating matjes. Omdat we gaan trekken leek me dit makkelijker met leeglaten dan het oprollen van de matjes.

    Antwoord van het merk :

    Hallo Marjolein,

    Ik wil je bedanken voor het schrijven van een review over het luchtbed van Quechua.
    Wat vervelend dat jullie er niet goed hebben kunnen slapen door de harde banen.
    Persoonlijk heb ik tijdens het slapen op dit luchtbed geen problemen gehad met harde banen.
    Ik zou je aan willen raden om het matras zo op te pompen dat wanneer je er op zit de grond voelt, maar zodra je gaat liggen wel genoeg afstand tot de grond hebt. Dit type luchtbed hoeft minder hard opgepompt te worden dan een traditioneel luchtbed.
    Ik hoop dat je met deze tip geen last meer hebt van de harde banen.
    Helpt dit niet, dan raad ik aan het product te retourneren of te ruilen voor bijvoorbeeld een traditioneel luchtbed.

    Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    06 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een uitstekende kampeermatras
    Omdraaien partner heeft geen effect op de ander Geen

    Zeer stabiele matras en wij hebben er uitstekend op geslapen

NAAR BOVEN