3-in-1 herenjas voor trekking RainWarm 300 kaki
59,99 €*

Reviews on

3-in-1 herenjas voor trekking RainWarm 300 kaki

4.4 / 5 27 Reacties
27 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    30 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    3-in-1 herenjas voor trekking RainWarm 300 zwart
    Heerlijk warm en winddiht

    Gewoon een leuke warme jas.

  • Vrouw
    50-59
    07 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    perfecte jas voor op fiets bij guur weer
    uitritsbare fleece niks

    heb als vrouw deze herenvest gekocht sluit mooi aan

  • Vrouw
    40-49
    16 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Winter jas
    Prima jas voor naar school door regen en wind Geen

    Jas is goed.water dicht en warm

  • Man
    30-39
    07 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    super jas
    goed regen bestendig geen

    super blij mee goede jas voor een mooije prijs!!

  • Vrouw
    30-39
    15 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warme, degelijke regenjas met uitritsbare voering

    Warme, degelijke regenjas met uitritsbare voering. Getest op een regenachtige vakantie en zijn nut bewezen.

  • Man
    40-49
    08 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jas topper
    Draagt fijn is waterdacht en aanpasbaar aan buiten geen

    Gekocht voor de "warme en natte zomer op IJsland. Super jas. Waterdicht en makkelijk in het dragen. Helemaal top dat de binnen jas zelfstandig een heerlijke warme Jas is. Heeft geheel voldaan aan onze verwachtingen.

  • Man
    50-59
    04 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kwaliteit
    Lichtgewicht, adequate bescherming tegen regen geen binnenzak voor portefeuille

    Heerlijke regenjas. Ik heb deze gedragen zonder binnenvoering omdat het de tijd van het jaar nog niet is. Lichtgewicht jas die kwaliteit uitstraalt en ook zo aanvoelt.
    Ik mis wel een binnenzak. Nu moet portefeuille in steekzak, past overigens goed maar ik vind het beter dragen in een binnenzak op borst hoogte.

  • Man
    20-29
    31 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    De perfecte jas in alle omstandigheden
    Prijs/kwaliteit, pasvorm, uitzicht Geen

    Deze jas draag ik echt in alle omstandigheden en bij alle gelegenheden. De twee zakjes ter hoogte van de borst zijn superhandig (gsm, portefeuille, sleutels) alsook de twee zakken in de voering waar je je sjaal en muts in kwijt kunt. Een echte aanrader, en dat voor zo'n spotprijs. Goedkoper bestaat niet denk ik.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast om ons je mening te geven over deze regenjas van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    16 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz 300 Rain
    Wind- en waterdichtheid, draagcomfort Rits van steekzakken

    Prima jas; enige minpunt is de rits van de steekzakken die door de constructie niet makkelijk open/dicht te doen zijn. Hoog draagcomfort, prettige capuchon en warme opstaande kraag. Aanrader!!

  • 20 March 2016
    That review has been deposited on this product version
    prima jas

    Prima jas!
    Spijtig dat ze enkel nog maat Xl en XxxL hadden liggen. Ik heb dan maar de Xl genomen omdat de xxxl veel te groot was. De XL zit wat nipt... Maar de jas is lekker warm en vooral water- en wind dicht

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de regenjas van Quechua.
    Omdat dit model een regenjas is die bestemd is voor de winter valt het geregeld voor dat onze stock tegen het einde van het seizoen uitgeput geraakt. Dit al wat sneller bij de ene maat dan bij de andere.
    Toch is het leuk om lezen dat desondaks de nipte maat je toch veel plezier beleefd aan deze jas!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN