Afritsbroek dames trekking Arpenaz 500 jeans
29,99 €*

Reviews on

Afritsbroek dames trekking Arpenaz 500 jeans

4.2 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    09 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goeie koop
    personeel heel vriendelijk geen

    geen opmerkingen

    Antwoord van het merk :

    Beste Noel,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze trekking broek van Quechua.
    Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten!

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    31 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Superfijne broek
    snel droog, praktisch, handige steekzak

    Hele fijne broek voor vakantie en dagelijks gebruik; ik heb smalle heupen en heel veel moeite met het vinden van goedpassende broeken, maar deze sluit perfect aan (maat S), je voelt hem niet zitten, heb hem nog steeds heel vaak aan, ik heb er meteen 2 gekocht!

  • 22 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fantastisch

    Fijne broek! Zit Lekker! Maat was gelijk goed!

  • Vrouw
    30-39
    05 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zeer vreemde maatvoering
    Broek zit lekker en heeft een mooie prijs Maatvoering klopt in mijn ogen niet

    Verschillende maten gepast. Heel bijzonder is dat de maat 42 niet dicht kan terwijl de maat 44, die ik uiteindelijk gekozen heb, zonder riem afzakt. Daarnaast staat in het label dat het een broek voor een taille van 78-84 cm breedte is. Terwijl ik toch echt veel breder ben. Daarnaast blijkt de broek bij nameting een taille te hebben van 104 cm. Heel vreemd. Mocht je de broek dus willen kopen, dan moet je goed opende maat letten.

  • Vrouw
    40-49
    16 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Smalle taille band
    Fijne stof, mooie kleur, stretch De band van de broek is geen stretch

    De taille van de broek valt smaller dan de maat die aangegeven is.

  • Vrouw
    50-59
    16 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quichua afritsbroek dames kaki en blauw
    Goede pasvorm, lichte stretchstof, fijne kleuren,

    geen

  • Vrouw
    60 of ouder
    22 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima aankoop
    Goede pasvorm, fijne stof. Geen

    Een makkelijke broek voor wandelen en fietsen. Snel droog en na de (eerste) wasbeurt blijft de pasvorm prima. Zit lekker.

  • Man
    60 of ouder
    20 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    kleur geen

    geen

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om je mening te geven over de Arpenaz 500 moduleerbare wandelbroek van Quechua
    Het doet ons steeds veel deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van jezelf en je wandelbroek, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    08 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    afritsbroek voor dames
    fijne stof, goed model veel te lang,

    fijne afritsbroek maar jammer dat er niet meer zakken met rits opzitten en dat deze zolang is.

NAAR BOVEN