Afritsbroek voor trekking heren Forclaz 500 donkergrijs
49,99 €*

Reviews on

Afritsbroek voor trekking heren Forclaz 500 donkergrijs

4.5 / 5 11 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    21 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne afritsbroek
    snel gewassen en weer droog

    Goed passende makkelijk zittende afritsbroek

  • 40-49
    12 August 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuke allround broek
    Stof wiolt op na enkele wasbeurten

    Aangenaam dragen
    Afritsen goed en kleurcodering L R pijp
    Snel droog

  • Man
    30-39
    02 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect
    comfortabel geen

    Zeer comfortabel bij lange wandelingen

    Antwoord van het merk :

    Beste Koen,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    koen find this answer useful

  • Man
    40-49
    26 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideaal
    het afritsen

    Ideaal en simpel . Het afritsen is geen enkel probleem zonder je schoenen uit te trekken perfect zeker als je aan LAW deelneemt .

  • Man
    40-49
    25 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed zittende broek
    Goede pasvorm met makkelijk af te ritsen pijpen Riem is vaniets mindere kwaliteit

    Lekkere stof gewoon een lekkere broek

  • Man
    40-49
    21 February 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top!
    stretchstof en prijs/kwaliteit nog niets kunnen vinden

    perfect. zeer comfortabel vanwege pasvorm en stretchstof.

  • Man
    60 of ouder
    13 July 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    comfortabele wandelbroek
    licht om dragen,goede pasvorm,ritsen zijn prima

    drukknopsluiting is goed maar moeilijk te openen

  • Vrouw
    20-29
    13 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed zittende broek
    pasvorm is goed, zakken ziten op juiste hoogte zakt tijdens het wandelen wat af

    De broek zit echt heerlijk, sluit goed aan en de zak op je been zit precies op de goede hoogte. Niet te ver naar beneden waardoor je dat met elke stap heen en weer voelt. De riem zou wat strakker mogen (en kunnen), zodat de broek tijdens het wandelen niet zakt, maar als je dan gaat zitten is het weer te strak. Lastig om daar een middenweg in te vinden.

  • Man
    50-59
    19 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    comfortabel
    gemakkelijk nihil

    is een zeer gemakkelijke en comfortabele broek om te dragen. jammer dat het de laatste was, had eventueel nog een ander kleur bijgekocht.

  • Man
    40-49
    29 August 2014
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geweldig zittende en functionele broek.
    Sterk, bewegingsvrijheid, style. Niet echt.

    Aanrader!

NAAR BOVEN