Kommentar

Uw commentaar wordt gelezen door onze ontwikkelaars en product managers

Wanneer u online uw mening geeft over een product, wordt deze door onze product managers gelezen. Bij een negatieve mening krijgt u een antwoord van deze product managers, waarin een technisch punt wordt uitgelegd. De discussie kan worden verlengd om precies na te gaan wat het zwakke punt is en naar aanleiding hiervan het product te verbeteren.
 

U test vandaag de Quechua producten van de toekomst

Onze teams weten hoe belangrijk het is om hun innovatie ook in de praktijk te teksten. Om een nieuw product uit te proberen, is niemand zo waardevol als de eindgebruiker: u! Zich kandidaat stellen en een mailwisseling zijn genoeg om u als "Quechua producttester" voor te stellen.

 

U begeleidt onze ontwikkelaars, vanaf het laboratorium.

Als u voldoet aan de criteria, die voor elke test anders zijn, bellen wij u wanneer u onze prototypes als eerste kunt testen. U brengt tijd door met onze ontwikkelaars in ons ontwikkelcentrum en midden in de natuur. Dankzij uw gebruikerservaringen en uw suggesties kunnen wij de producten aanpassen, om ervoor te zorgen dat het aan de verwachtingen voldoet voordat het op de markt komt. 

 
Bij Quechua ontwikkelen wij voor u en met u.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN