Quechua Mountain Store

Ons internationaal ontwerpcentrum

(2)

Ons internationaal ontwerpcentrum is de plek waar we onze artikelen bedenken en ontwikkelen. De nieuwe maatschappelijke zetel van de merken Quechua, Wedze (wintersport) en Simond (bergbeklimmen en klimsport) opende in 2014 zijn deuren. Het is een echte ontmoetingsplaats tussen onze teams en beoefenaars van outdoor sporten van over de hele wereld, en dat is essentieel om innovatieve artikelen te kunnen ontwikkelen die beantwoorden aan de behoeften van onze klanten-gebruikers.

 

 

Ons basiskamp ligt in Frankrijk, op 20 km van Chamonix. Hier bedenken, bestuderen en ontwerpen we alle artikelen van Quechua voor de hele wereld. Dankzij onze ligging worden onze artikelen niet alleen rechtstreeks door onze gebruikers getest, maar kan het merk ook testsessies voor gebruikers organiseren. 

 

Dit is echt een plek waar nieuwe dingen tot stand komen, de gesprekken met onze gebruikers stimuleren vernieuwing. Onze gebouwen beschikken over alle nodige voorzieningen die onze gepassioneerde teams aanmoedigen om elke dag steeds betere artikelen te bedenken: werkplaats voor het vervaardigen van prototypes, zone waar we luisteren naar onze klanten, open-space, ... Je kunt nu ook met eigen ogen zien op welke manier onze ontwerpteams elke dag vernieuwende artikelen tot stand brengen, vanaf het eerste idee tot aan het moment dat het artikel op de markt wordt gebracht.

 

 

Om meer hierover te weten te komen, kun je ons een bezoekje komen brengen en onze ruimtes ontdekken, gratis elke donderdag van 10u30 tot 12u. Inschrijven kan via telefoon op (+33) 04.50.78.50.00 of op de Facebookpagina van onze winkel. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN