Vernieuwen

(4)

10 jaar INNOVATIE om u van de mooiste wandeltochten te laten genieten.

 
 

2005 De tent 2 Seconds

U vertelde ons ... : « Een tent juist ontplooien en opzetten is ingewikkeld. Ik zou mijn tent graag eenvoudiger en sneller opzetten. »
 
… Wij ontwikkelden: De tent 2 Seconds
« De tent die slecht met een beweging wordt opgezet! »
 
Dankzij zijn instant openingssysteem, heeft deze zelfdragende tent een revolutie te weeg gebracht in het campinggebeuren. U opent ze met één enkele beweging, in 2 seconden stipt.
 

2010 Rugzak Easyfit 

U vertelde ons … : « Ik weet nooit hoe ik mijn rugzak moet afstellen.   Het is vrij technisch en het resultaat is nooit ideaal op gebied van comfort. »
 
… Wij ontwikkelden: De rugzak Easyfit
« De rugzak die zich gemakkelijk aan uw vorm aanpast!»
 
Dankzij zijn gepatenteerd systeem kan u de zak aan uw maten aanpassen, rechtstreeks op uw rug en volgens uw gevoel. U geniet aldus een gepersonaliseerd draagcomfort, van de heupen tot aan de schouders. Dit systeem biedt gemiddeld 6 keer meer goede afstellingen dan een normale rugzak.
 

2015 De koeltas Arpenaz Ice Fresh

U vertelde ons … : « Ik neem mijn koelbox steeds minder vaak mee want hij is omvangrijk en zwaar. En bovendien zijn de voedingsmiddelen bij aankomst zelfs niet meer fris. »
 
… Wij ontwikkelden: De koeltas Arpenaz Fresh
« De eerste opblaasbare koeltas! »
 
Dankzij het isolerend vermogen van lucht is de opblaasbare koeltas 10 keer doeltreffender dan een klassiek model. U neemt hem overal mee naartoe en geniet van zijn prestaties, zonder het uur in het oog te houden. 
 

2016 De Matras Air Seconds

 
U vertelde ons … : « Mijn matras opblazen is uitputtend en tijdrovend.  Dit is een van mijn minst geliefde momenten tijdens het opzetten van mijn kamp. »
 
… Wij ontwikkelden: De matras Air Seconds
« De matras die het snelst opblaast! »
 
Ons opblaassysteem Air Seconds vertienvoudigt het luchtdebiet bij de aanvoer. U blaast uw matras gemakkelijk, snel en zonder inspanning op. 
 

2016 De schoen EvoFIT

U vertelde ons … : « Ik ga graag wandelen maar op een zeker moment wordt het plezier steeds verpest door pijn aan mijn voeten.   De pasvorm van wandelschoenen is nooit optimaal. »
 
… Wij ontwikkelden: De schoen Evofit
« De wandelschoen die zich aan uw voet aanpast en niet omgekeerd! »
 
Dankzij de  Evofit  technologie neemt de schoen zachtjes de vorm aan van uw voet bij elke stap die u zet. Herontdek het plezier van wandelen door unieke schoenen te dragen die de vorm hebben van uw voet.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN