Broek trekking Forclaz 500 dames grijs
34,99 €*

Reviews on

Broek trekking Forclaz 500 dames grijs

4.6 / 5 14 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    03 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke wandelbroek
    Broek is licht en elastisch. Was niet meer online te bestellen

    Deze broek voor het eerst gedragen tijdens een regenachtige dag. Benen bleven heerlijk droog.
    Fijn dat er lussen aanzitten zodat je ook een riem kunt dragen.

  • Vrouw
    30-39
    18 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hij zit erg lekker heb hem heel vaak aan
    Het is lekker materiaal Niks

    Hij zit echt heerlijk hij ligt bijna nooit in me kast

  • Vrouw
    50-59
    16 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel fijne broek
    Fijn materiaal lekker luchtig en rekt mooi mee. Geen

    Broek besteld in Nederlandse maat die ik had, hij was echter aan de ruime kant, gelukkig is dit wel te verhelpen met een riem. Jammer dat de briek uit de collectie gaat, ik ha draag nog een besteld.

  • Vrouw
    60 of ouder
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ben tevreden
    Heel gemakkelijk om dragen bij het fietsen Stof is wel iets naar de dunne kant

    Het is comfortabel om dragen maar de stof mag iets dikker zijn

    Antwoord van het merk :

    Beste Hilda,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    De reden waarom de stof zo dun is, is omdat Quechua de broek zo licht en zo sneldrogend mogelijk heeft gemaakt. In de winter heeft decathlon ook een gevoerde versie die dikker en warmer is.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van de wandelbroek in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Hilda find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    04 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Outlook broek
    draagt heerlijk kan ik nog niet vinden

    Weet geen tip

  • Vrouw
    20-29
    03 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super fijn!
    Materiaal

    Voor hondensport wat ik beoefen, is het een super fijne broek.
    makkelijk haren vanaf te doen en geen zwaar materiaal!
    Binnenkort ga ik er zeker nog 1 bijhalen!

  • Vrouw
    30-39
    28 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijke broek
    Mooie stof, die lekker snel droogt Taille niet verstelbaar

    Lekker zittende en meerekende broek. Heerlijk om in te lopen.
    Aan de binnenkant zachte stof.
    De taille is niet verstelbaar. Bij mij was een riempje noodzakelijk.

    Mijn eigen confectiemaat zat te strak, dus heb een maat groter besteld.

  • Vrouw
    60 of ouder
    31 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    beoordeling broek
    prettig draagbaar iets aan de dunne kant

    dik tevreden over aanschaf
    Prettig elastisch, goed waterafstotend

  • Vrouw
    50-59
    27 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel goeie wandelbroek en goeie pasvorm
    De maten kloppen nie zo ,best 1maat groter kopen

    Valt nogal klein uit

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Bedankt voor uw review ivm de Quechua wandelbroek Forclaz 500.
    Indien de broek niet de juiste maat heeft, kunt u deze omruilen in één van onze Decathlonwinkels.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    05 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super vrijetijdsbroek
    pasvorm geen

    trekkingbroek die ik gewoon thuis draag vanwege de pasvorm en het comfort. Heb de week nadien meteen een tweede gekocht als reserve.

NAAR BOVEN