Broek voor toerskiën Quechua Bionnassay Tour

Ref :
8317876
Pluspunt van het artikel
Beschermt je tegen de kou.
vanaf
57,99 €*

Productvoordelen

Stevigheid
Sterk materiaal, beschermd tegen de zijkanten van je ski's.
Ademend vermogen
Goede afvoer van vocht, snel droog.
Bewegingsvrijheid
Rekbare stof.
Lichtheid
510 g.
Makkelijk te openen / sluiten
Ritsen opzij onderaan de pijpen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 91.0% Polyamide, 9.0% Elastaan Inzetstuk : 88.0% Polyamide, 12.0% Aramide
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, want wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
toerskiën.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Wassen op 30 °C. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en geen wasverzachter. Sluit ritsen en klittenbandsluitingen voor het wassen. Herstel het afparelend vermogen met een aangepaste behandeling bij elke wasbeurt. In alle Decathlon-winkels vind je een volledig assortiment producten speciaal voor het onderhoud van waterdichte stoffen. Gebruik ze, zo zal je kledingstuk langer meegaan en zijn eigenschappen beter behouden.
Opslag Tips
Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.

Bijkomende informatie

Informatie over de pasvorm
Sportief model: aansluitend materiaal met elastaan voor veel draagcomfort.
Opname en overdracht van transpiratie, snel droog
Met dit kledingstuk blijf je droog en heb je geen last van de transpiratie die het lichaam produceert bij het sporten.
Ademend vermogen van de stof
Om te weten of een stof ademt, wordt de waterdampdoorlatendheid of de RET ("resistance evaporative transfer") gemeten (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht van het lichaam laat ontsnappen en hoe beter ze dus ademt.
Waterafstotendheid van de stof
Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (wij adviseren bij elke wasbeurt). In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Alle overbroeken van Quechua werden waterafstotend behandeld.
NAAR BOVEN