Dagrugzak Arpenaz 10 liter zwart
2,99 €*

Reviews on

Dagrugzak Arpenaz 10 liter zwart

4.6 / 5 58 Reacties
57 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    28 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed product

    Wij zijn tevreden over dit product.
    Simpel model, maar er kan veel in en is handig voor daguitstapjes

    Antwoord van het merk :

    Beste Dorien,


    alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de dagrugzak van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    27 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne rugzak
    Klein maar fijn; praktisch Niks

    Het is een fijne rugzak in het gebruik. Praktisch om mee te nemen tijdens een dagje weg. Een klein vak voor en een groot vak achter.

  • Vrouw
    50-59
    30 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    dagrugzak Arpenaz 10 liter
    het formaat en de grootte

    Leuke kleine dagrugzak voor wat water en iets te eten.

  • Man
    Jonger dan 20
    30 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goede kwaliteit voor een lage prijs.
    Goedkoop, leuke kleuren, veel value for the money -

    We hebben thuis meerdere van dit soort rugzakjes. Ze zijn er in veel leuke kleurcombinaties en zijn ideaal om mee te gaan mountainbiken of voor op vakantie om een fles drinken en wat te eten mee te nemen!

  • Man
    60 of ouder
    27 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugzakje
    Kleur en stevigheid Geen zijzakje(s) voor een drinkfles

    Kon niet geloven dat er voor die prijs zo'n goede rugzak te kopen was

  • Man
    60 of ouder
    17 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goede rugzak voor korte dagtochten
    handig geen

    De rugzak was voor mijn vrouw. Wij doen regelmatig korte dagtochten en verdelen de vracht over twee kleine rugzakken. Elsie was zeer tevreden over de rugzak en het ging goed samen met haar geel/groen windjasje.

    Antwoord van het merk :

    George,

    bedankt om ons je mening te geven over de dagrugzak van Quechua.
    Het doet ons veel plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te zetten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    GEORGE find this answer useful

  • Man
    40-49
    15 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rugzak
    Goede kwaliteit/prijs verhouding geen

    Mooie rugzak voor een hele scherpe prijs

  • 50-59
    04 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk compacte rugzak
    Licht in gewicht, veel ruimte en goedkoop Geen

    Super handig compact en licht rugzakje met verbazend veel ruimte er in. En dat voor de prijs van nog geen € 5,--. Een absolute aanrader.

  • 50-59
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk compacte rugzak
    Licht in gewicht, veel ruimte en goedkoop Geen

    Geweldig rugzakje, lekker compact en licht, toch met veel ruimte. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Onbegrijpelijk dat zo iets te koop is voor nog geen € 5,--. Super.

  • Man
    60 of ouder
    28 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wandelrugzak

    Makkelijk te dragen en voldoende ruimte

    Antwoord van het merk :

    Beste Joseph,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze dagrugzak van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN