Dames afritsbroek voor trekking Arpenaz 100 oker
Vanaf
24,99 €*

Reviews on

Dames afritsbroek voor trekking Arpenaz 100 oker

4 / 5 8 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    13 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne wandelbroek
    Materiaal is goed en de broek zit lekker De twee knoopjes vind ik niet handig.

    Ik ben klein, 1,50 m en het is fijn dat de taille niet te hoog is
    en de ritsen zitten op de goede plek om een behoorlijke korte broek
    te maken.

  • Vrouw
    20-29
    30 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Dames afritsbroek Arpenaz 100 oker
    Luchtige stof, heerlijke steekzakken, lange pijpen ritsen kwetsbaar, knoopjes vrij klein

    Deze broek gekocht voor een outdoorweekend. Non-stop gedragen en van genoten. Kleur en model zijn prima. Pijpen van maat 40 zijn lang genoeg voor een vrouw van 1,80 m.
    Rits van de gulp is klein en kwetsbaar. Ritsen bij de benen zijn goed voelbaar en (voor mij) enigszins strak in verhouding met de rest van de pijpen en taille. Let hier dus op bij het bestellen van je maat.
    Al met al een prima broek voor de 12,50 die hij koste. Duurdere broeken hebben naar mijn ervaring wel fijnere stof en ritsen, maar die vallen vaak weer kort uit.

  • 22 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    zit super, geen last van de rits je kunt niet de pijpen aan een andere broek maken

    super broek, helemaal blij mee. maar als je meerdere broeken hebt, kun je de pijpen van de ene broek niet aan een andere broek van hetzelfde model hangen.

  • Vrouw
    30-39
    18 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rits zakje al na twee keer wassen kapot
    Lekker luchtig stofje snel droog Ritszakje veel te snel kapot!

    Erg teleurgesteld.

  • Vrouw
    30-39
    31 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabele broek
    Comfortabel, zit lekker

    Handige afritsbroek

  • Vrouw
    20-29
    05 September 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ideale wandelbroek

    Makkelijk af te ritsen en er weer aan te ritsen door kleuren li-re. Lekkere opbergruimte door de extra zak rechts bovenbeen. Niet te dik, niet te dun, perfecte dikte. Evt zou het materiaal iets luchtiger kunnen, waardoor het zweten geen zout plekken achterlaat

  • Vrouw
    20-29
    20 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne maat
    Soepele stof, handig afritssysteem, lage prijs Erg lang voor een vrouw

    De stof is licht en soepel, erg fijn. Blij verrast door tussenmaat M/L die mij precies past. Ook vind ik het ontzettend fijn dat de afritspijpen gemarkeerd zijn met rood en groen garen, zodat je direct de goede pijp bij het goede been hebt. Nog niet eerder zo meegemaakt! Verder ben ik blij met de prijs. Dit is de goedkoopste afritsbroek die ik ooit gekocht heb, normaal zijn ze rond de 50 euro of meer.
    Minder blij ben ik met lengte: de broek is 15 cm is te lang voor mij, moet hem dus inkorten. Ik ben 1,60m, gemiddelde Nederlandse vrouw is ~1,70m, maar deze broek lijkt wel gemaakt voor 1,80m.
    Ook mogen pijpen iets wijder. Broek zit om taille en heupen heerlijk, maar ritsen om bovenbenen voelen niet comfortabel bij zitten en hurken. Wandelaars hebben doorgaans stevige benen. Misschien een idee om het ontwerp een klein beetje aan te passen?

  • Vrouw
    60 of ouder
    12 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima aankoop voor m'n wandelingen
    licht en goede pasvorm, afritsbaar short afrits vind ik persoonlijk voor mij te kort

    ik heb liever afris op of onder de knieën voor mij

NAAR BOVEN