Dames afritsbroek voor trekking Forclaz 100 lichtgrijs
24,99 €*

Reviews on

Dames afritsbroek voor trekking Forclaz 100 lichtgrijs

3.9 / 5 16 Reacties
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    26 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima afritsbroek
    Soepele stof, prijs, Beetje strak om de bovenbenen.

    Als je een beetje dikke bovenbenen hebt adviseer ik een maatje groter te bestellen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    31 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    afritsbroek
    stof en model nee

    Deze broek voldoet aan mijn verwachtingen en is snel en correct verzonden.

  • Vrouw
    50-59
    27 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Afritsbroek
    Zit prettig. Snel droog na een regen bui Weinig broekzakken. Kan bijna niets meenemen

    Extra zakken op de broek erg wenselijk

  • 50-59
    27 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Broek om af te ritsen
    Gebruiksvriendelijk Slijtage

    Heb ze nog niet gewassen maar ze is al versleten. Wel heel leuk om dragen en gebruik is goed. Spijtig van de slijtage.

    Antwoord van het merk :

    Beste Martine,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze afritsbroek van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Deze slijtage is echter niet normaal.
    Ik raad je aan om deze om te ruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    09 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top!
    Broek zit goed ziet er mooi uit. Product Niets

    Broek zit goed ziet er mooi uit. Product Werd 1 dag eerder geleverd als aangeven toen ik bestelde. Helemaal top!

  • Vrouw
    60 of ouder
    31 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Afrits broek
    Lekker licht van gewicht en snel droog Je voelt de ritsen die zijn niet gevoerd!

    Snelle levering

  • Vrouw
    60 of ouder
    24 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mwah
    De kleur en de stof zijn o.k. De pasvorm is minder. De rits is heel klein.

    Jammer want de kleur en de stof zijn prima, maar hij zit gewoon niet mooi.

    Antwoord van het merk :

    Beste Maria,

    Bedankt voor het schrijven van een product review over de Forclaz 100 afritsbroek van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de pasvorm niet naar wens is. Waar zit precies het probleem? Is de broek ergens te wijd of te smal?

    Mocht je het nog niet gedaan hebben, je kunt het product terugsturen of omruilen.


    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    03 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer praktisch
    Makkelijk qua aan-en afritsen.

    Goed en comfortabel

  • 22 November 2015
    That review has been deposited on this product version
    Prima afritsbroek
    Goede prijs, goede maat Kleur bij de zijritsen

    Korte en lange broek in 1. Maat 34 valt ook echt als een 34. Niet te strak, luchtig, dus prima voor de zomer.

  • Vrouw
    20-29
    17 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Valt veel kleiner
    Lijkt me een mooie broek Broek valt veel kleiner

    Deze broek in maat 36 besteld, maar na ontvangst bleek het de maat 36 in brazilie te zijn, vergelijkbaar met maat XS in Nederland. Daar paste ik vanzelfsprekend dus niet in. Jammer, voelde als een fijne afritsbroek. Teruggestuurd.

    Antwoord van het merk :

    Beste Annemijn,

    Graag kom ik terug op de review die je onlangs geschreven hebt over de afritsbroek van Quechua.
    Allereerst bedankt voor het nemen van de tijd om je ervaring met ons te delen.
    Vervelend dat de maat kleiner uitviel dan verwacht. Momenteel werken we aan een oplossing om gemakkelijk de juiste maat te kiezen.
    Bij deze broek is het aanbevolen een maat groter dan gebruikelijk te bestellen.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Annemijn find this answer useful

NAAR BOVEN