Dames regenjas voor trekking Forclaz 400 pruim
79,99 €*

Reviews on

Dames regenjas voor trekking Forclaz 400 pruim

4.5 / 5 13 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    21 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goed, maar niet waterdicht zoals aangeprezen
    Goed tegen wind en lichte regen Niet volledig waterdicht

    Toen ik vorige week (ik had de jas toen 2 weken) in een regenbui zat kwam het water binnen langs de rits. Ik verschoot hier heel hard van, de ritsen zouden ook waterdicht moeten zijn. Ik ben niet tevreden. Het is toch een relatief dure jas, die praktisch regendicht zou moeten zijn !

    Antwoord van het merk :

    Beste Joke,

    bedankt met je review over de regenjas van Quechua.
    Deze jas is één van onze betere modellen en is voorzien van een rits met silicone laag. Deze rits dient volledig waterdicht te zijn!!
    Zo te zien is er dus wel degelijk iets mis met u jas (eventueel productiefout), daarom nodig ik u graag uit in u dichtsbijzijnde Decathlon winkel om deze te gaan omruilen!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    12 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel degelijke en praktische jas
    Stevig, water- en winddicht

    Heel tevreden over deze jas: hij houdt wind en regen zonder problemen en zit ook erg aangenaam. Opbergen is geen probleem want hij neemt heel weinig ruimte in beslag.

  • Vrouw
    30-39
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Dames regenjas voor trekking Forclaz 400 groen
    Luchtdoorlatend; waterdicht; goede regenkap -

    Heel goede regenjas. Prijs-kwaliteit: top product

    Antwoord van het merk :

    Beste Sonja,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze waterdichte trekkingjas van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop,aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 18 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima jas

    Handige (binnen) zakken, zit goed, capuchon goed verstelbaar en met klep, zodat mijn bril redelijk droog blijft in de regen.

  • Man
    50-59
    29 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima jas
    prijs, goed warm en waterdicht geen

    eindoordeel niet voorhanden, want nog te kort in gebruik

  • Vrouw
    50-59
    13 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regenjas
    De verstelbare capuchon. Het model had iets langer mogen zijn.

    Ook langere modellen aanbieden.

  • Vrouw
    20-29
    03 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Mooi en waterdichte regenjas
    Mooie pasvorm, leuke kleur, waterdicht!

    Ik ben heel tevreden over deze jas. Ook kan de kap handig aangepast worden om met regenweer toch goed beschermd te fietsen. De verwachtingen werden volledig ingelost!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt om even de tijd te nemen om je bedenkingen neer te schrijven over je regenjas van Quechua.
    Wij zijn blij om te vernemen dat onze producten doen waarvoor ze gemaakt zijn en dat zij zo onze klanten tevreden en in u geval droog houden.
    Moest je nog enkele leuke actie foto's hebben van jezelf en je jas, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Eline find this answer useful

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    11 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    prima jas
    waterdicht, mooi en sportief geen

    Ik ben heel blij met deze jas die supergoed is om te wandelen en fietsen. ze zit heel aangenaam, is waterdicht en is bovendien best wel mooi.

    Antwoord van het merk :

    Hallo Sofie,

    leuk om te lezen dat deze jas van Quechua perfect doet waarvoor hij gemaakt is en dat hij je blij maakt.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jou en je jas, post ze dan zeker op onze site. Zo kan je iedereen laten meegenieten van de eigenschappen van je jas!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    07 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    prima jas
    zeer goede waterdichtheid, goede pasvorm niet kleurvast.

    Gebruik deze jas om te fietsen en te wandelen. Schouders en bovenarmen zijn aan het verkleuren (verbleken).

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt voor je feedback over de Forclaz 400 regenjas van Quechua.
    Al onze producten worden uitvoerig en onder (afhankelijk van het doel van het product) omstandigheden getest. De jas die u aankocht is een jas, ontworpen voor intensief gebruik en word aldusdanig ook op deze manier getest.
    Het is dus niet normaal dat deze jas reeds na een jaar begint te verkleuren. Ik nodig u daarom ook uit om deze jas om te ruilen in u dichtsbijzijnde Decathlon winkel.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Ilse find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    19 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Puntgaaf!
    Design, doet wat t belooft: 100% water- en windsic Niets

    Geen

NAAR BOVEN