Damesdonsjas voor trekking Full Down XWarm roze
69,99 €*

Reviews on

Damesdonsjas voor trekking Full Down XWarm roze

4.3 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    17 October 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Damesdonsjas voor trekking
    lekker kicht

    lekkere jas

  • Vrouw
    30-39
    07 October 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Superjas
    Licht en toch zeer warm /

    comfortabele lekker warme jas.

  • Vrouw
    60 of ouder
    15 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Nel.
    heel licht en lekker warm. de voering laat veertjes door, jammer.

    De jas draagt lekker soepel. Jammer van de kleine veertjes die heel goed te zien op een rode trui. Voeding dus voor verbetering vatbaar.

  • Vrouw
    50-59
    31 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige donsjas
    Lichtgewicht, voelt, zacht aan, warm comfortabel

    Gebruik deze jas als warmte layer voor onder mijn motorpak, omdat het zo licht en warm zit en heerlijk comfortabel aanvoelt. Echter deze jas is zo lekker om te dragen dat ik hem normaal ook als winterjas draag.

  • Vrouw
    50-59
    18 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne jas
    Licht en. Warm

    Misschien zou hij ietsjes langer kunnen maar verder een super fijne jas, soepel en ook lekker warm. Ik draag hem met alle weersomstandigheden ook op de fiets.

  • Vrouw
    40-49
    08 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quecha donsjas
    Direct warm en behaaglijk. Absorbeert halscrème; is te zien aan nekkant.

    Fijne warme jas. Zit OK en is geschikt voor koud weer.

  • Vrouw
    30-39
    14 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super warme lichtgewicht donsjas
    Mooie kleur, erg warm, lichtgewicht Niet waterdicht.

    Super warm donsjack, goede pasvorm (ook voor dames met een grotere cupmaat en brede heupen). In dit jack zal je het in Nederland nooit koud hebben! Het materiaal is helaas niet waterdicht,

  • Vrouw
    50-59
    05 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goeie aankoop
    Lekker warm, goed model, mooi afgewerkt

    Neem een maat groter dan je normaal hebt, want valt klein. Ik heb een Large, terwijl ik normaal maat 38-40 heb.

  • Vrouw
    60 of ouder
    21 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zalig om te dragen
    warm en winddicht op de fiets, licht dichtritsen is moeilijk, stof kruipt ertussen

    Bij fris weer heerlijk om dragen, vooral op de fiets, je bent vrij in je bewegingen, geen last van de wind, je hoeft zelfs geen trui onder de jas te dragen. De stof voelt direct heerlijk warm en zacht.
    Enkel nadeel is dat bij het dichtritsen de dubbeling van de rits naar voor schuift en destof tussen de rits kan schuiven, dus voorzichtig sluiten.
    Verder niets dan positieve zaken.

NAAR BOVEN