Damesdonsjas voor trekking X-Light 1 lichtgrijs
29,99 €*

Reviews on

Damesdonsjas voor trekking X-Light 1 lichtgrijs

4.3 / 5 65 Reacties
60 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    11 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    donsjas
    lekker warm, in de rug wat langer niets tot nu

    pico bello, ben er blij mee

    Antwoord van het merk :

    Beste Patricia,

    vooraleerst bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de donsjas van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Wij hopen dat je nog veel koude dagen mag meemaken in je warme donsjas en als je nog een leuke foto hebt van je donsjas in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    31 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Jas
    Alles

    Alles is goed aan de jas geen problemen

  • Vrouw
    60 of ouder
    15 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Donsjas
    Maat goed lekker lichte jas Is niet licht blauw maar donker turquase

    Kleur beter aangeven

  • Vrouw
    50-59
    28 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Donsjasje Decathlon
    Warm, licht, draagt prettig Kwaliteit van de rits

    Rits ging in 1ste week al paar maal van onderaf open. Was door openen en sluiten weer te herstellen, maar ik vraag me dan wel af voor hoelang..... Het jasje voldoet verder echt prima en zou een betere kwaliteit rits mi wel verdienen!

  • Vrouw
    30-39
    28 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima ja
    warm, licht

    Prima jas voor goede prijs

  • Vrouw
    40-49
    23 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Blij met jas
    Mooie kleur, mooie pasvorm Geen

    Blij met deze (vakantie)jas!

  • Vrouw
    40-49
    12 June 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Licht en goed
    Licht Verlies veren

    Licht en handige jas. Goed bescherming ook met regen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    17 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    licht en sportieve uitstraling
    fijne lichte jas en toch warm op de fiets geen

    geen

  • Vrouw
    30-39
    11 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    helaas
    geen mooie stof

    pasvorm OK maar stof oogt niet mooi. Maar dat is wellicht een persoonlijke voorkeur. Voor mij helaas retour.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt om je gedacht te geven van de donsjas van Quechua?
    Jammer genoeg dat de stof niet voldoet, desondanks de goede pasvorm.
    Het ruilbeleid van Decathlon stelt u zeker in staat de jas te rerourneren.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    10 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    snelle service

    eentje dat in de kijker mag staan om te verkopen

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt om de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de donsjas van Quechua.
    Het is voor ons een echt plezier om te lezen dat u zeer tevreden bent over je aankoop bij Decathlon!
    Moest je nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Rita find this answer useful

NAAR BOVEN