14,99 €*

Reviews on

Damesfleece voor trekking Forclaz 200 gemêleerd grijs

4.6 / 5 87 Reacties
84 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    11 January 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Hele Zweedse zomer in gelopen
    Lekker warm, zacht, en zo droog na het wassen

    Neem 1 maat groter dan je normaal hebt anders zijn de mouwen misschien wat kort. Verder fantastische prijs-kwaliteit verhouding!

  • Vrouw
    31 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn vest.
    Met handige zakken met rits.

    Lekker warm.

  • Man
    50-59
    28 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fleece trui zwart
    goede kwaliteit snelle levering, duidelijke site -

    prima product, Voldoet volledig aan mijn verwachting,

  • Vrouw
    50-59
    20 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk vest 1 waar je in wilt wonen
    Materiaal Niks

    Lekker warm en zacht en zit lekker op je lijf

  • Vrouw
    01 December 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super vest, helaas na één keer wassen verkleurd
    De pasvorm is super, het vest is ook lekker warm Helaas verkleurd na één keer wassen

    Na contact met de klantenservice het vest retour gestuurd met een begeleidend schrijven. Het vest is helaas na één keer wassen aan één zijde (het de stof met print aan maar één kant) verkleurd. Ik denk domme pech... Helaas nog geen reactie of bevestiging van ontvangst van mijn klacht hierover ontvangen. Ik hoop dat het toezenden via een retour wat volgens een medewerker van de klantenservice geen probleem was een handige keuze was.

  • Vrouw
    60 of ouder
    30 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel aangenaam om te dragen en om aan te trekken
    Licht materiaal, sluit perfect en warm aan de hals als het heel koud is deze te licht om te dragen

    Deze fleece kun je zowel binnen dragen over sportieve en geklede

    Antwoord van het merk :

    Beste Martine,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece van Quechua!
    De trui is ontworpen om te wandelen bij temperaturen tussen de 7 en 10°, als men deze trui aandoet bij deze temperaturen en niet actief bezig is kan ze inderdaad wat te fris zijn. Wandelen is dus de boodschap! ;-)
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Martine find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    27 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gewoon super
    de kleur niets

    mooi desing

  • Vrouw
    60 of ouder
    25 November 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    makkelijk in de machine, vlug droog tot hier alles prima

    modellen in verhouding maat prima bv.(grote maten de mouwen niet super lang)

    Antwoord van het merk :

    Beste Monique,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    10 November 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heel tevreden
    heerlijk gevoel om dragen en extra licht

    is wel voor mijn vrouw

    Antwoord van het merk :

    Beste Gilbert,

    vooraleerst bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de damesfleece van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Wij hopen dat je vrouw, nog veel koude dagen mag meemaken in de Quechua fleece en als je nog een leuke foto hebt van de ultralichte fleece in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    10 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk warm en zacht
    super zacht

    Ik ben heel blij met deze heerlijke fleece!
    De maat is goed en hij staat leuk (iets getailleerd).

NAAR BOVEN