7,99 €*

Reviews on

Damesfleece voor trekking Forclaz 50 marineblauw

4.4 / 5 45 Reacties
43 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    18 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Damesfleece

    Een zeer mooie fleece die zeer warm is. Ik vond alleen dat de maat een beetje klein uitviel.

    Antwoord van het merk :

    Hey Lore,

    bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de fleece van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    16 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuk vest, maar valt klein

    Levering was snel en het vest is in verhouding tot de prijs prima. Hij valt alleen erg klein uit.

  • Vrouw
    30-39
    05 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    trekking Forclaz 50 gemêleerd wit

    heel aangenaam om te dragen

    Antwoord van het merk :

    Beste Ludo,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de fleece van Quechua!
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    02 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zalig om te dragen

    Zeer aangenaam om te dragen
    Lekker warm
    goede kwaliteit
    mooie kleur

    Antwoord van het merk :

    Betse Anja,

    Bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de fleece trui van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben met je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 50-59
    20 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zalig
    lekker warm en zacht geen

    alles oke

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds een plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn van onze producten. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met uw product, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    mireille find this answer useful

  • 30 December 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aanrader
    gaat niet pillen, warm en ademend

    goede kwaliteit voor lage prijs

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Mocht u nog foto's hebben van avonturen of momenten met uw product, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    26 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijke fleece trui
    de warmte en pasvorm niets

    zeer lekkere warme trui

  • Vrouw
    60 of ouder
    29 November 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Zweterig en koud
    Snit is goed Ademend vermogen beneden alles.

    Zo onaangenaam om dragen dat ik geen fleece meer van Quechua meer durf kopen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Claudine,

    bedankt voor even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece van Quechua.
    Het verbaast ons dat u deze fleece als onaangenaam ervaart!
    Deze fleece is ontworpen voor stevige wandelingen en moet dus voorzien zijn van voldoende ademend vermogen.
    Dit ademend vermogen wordt meermaals getest zowel met meettoestellen als bij gebruik.
    De waarde van het ademend vermogen van kledij wordt uitegdrukt in RET, hoe lager deze waarde is hoe ademender een product is, deze trui heeft een RET waarde van 7, wat zeer ademend is!
    Ik veronderstel dat er bij de productie van u trui iets is misgelopen of dat u de trui op een verkeerdelijke manier gebruikt.
    In ieder geval willen wij onze klanten van het beste voorzien, daarom nodig ik u uit in de dichtsbijzijnde Decathlon winkel om het probleem van naderbij te bekijken met een verkoper en samen naar een oplossing te zoeken!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi, warm en degelijk
    Lekker warm Niks

    Lekker warme trui,modieus en van degelijk materiaal

  • Vrouw
    50-59
    27 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Damesfleece
    Weinig strech

    .

NAAR BOVEN