29,99 €*

Reviews on

Damesfleece voor trekking Forclaz 500, grijs

4.6 / 5 16 Reacties
16 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    05 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super vest

    Heerlijke fleece! Heerlijk zacht en lekker warm! Ik draag hem bijna continu! Bij het wandelen, bij het geven van paardrijlessen, gewoon in huis als ik jou heb,...
    Heel fijn is dat de fleece het transpiratievocht echt naar buiten trekt. Bij het wandelen ligt het vocht echt bovenop je fleece zodat je lichaam droog blijft!

    Antwoord van het merk :

    Beste Willeke,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de fleece van Quechua
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Het is ook leuk om te lezen dat je ook de technische aspecten van onze producten weet te apprecieren, bijvoorbeeld, het ademend vermogen ervoor zorgt dat de zweet afvoer optimaal verloopt!
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    22 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Perfect!
    Zachte, warme stof en fijne pasvorm Geen minpunten

    Maat M besteld omdat bij andere revieuws naar voren kwam dat het vest klein uitvalt. Voor mij te groot, vooral erg wijd aan de (boven)armen en (boven)rug. Geruild voor een S en deze is perfect!

  • Vrouw
    20-29
    16 January 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    lekker warm voor een mooi prijsje !
    lekker warm, leuk dragen afwerking boven aan de ritssluiting

    ik mis een ritsbescherming bovenaan, irriteert als de vest volledig dichtgeritst is

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen en uw feedback. Het doet ons steeds een plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Wat de ritsbescherming betreft, gaan we dit zeker doorgeven aan de productingenieurs, zodat dit product nog verder kan geoptimaliseerd worden volgens de noden van onze klanten.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    warme fleece
    zit goed, warme fleece met kap geen

    warm,zacht met zakjes afsluitbaar met rits

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten onze producten waarderen. Mocht u nog foto's hebben van avonturen met uw trui, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    carla find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    warme fleece
    zit goed, warme fleece met kap geen

    zachte fleece stof

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten onze producten waarderen in hun gebruik. Mocht u nog foto's hebben van avonturen of momenten met uw trui, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    carla find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    warme fleece
    zit goed, warme fleece met kap geen

    zeer zachte stof

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten onze producten waarderen in hun gebruik. Mocht u nog foto's hebben van momenten of avonturen met uw product, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker warm
    zacht en warm geen

    geen

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds een plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn van onze producten. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met uw product, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    carla find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    21 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi Fleecevest
    Mooie kleur, zachte stof, elastische boord mouwen Ontbreken van koord in de capuchon

    Model valt klein, heerlijk zachte stof. Jammer dat er geen koordje in de capuchon zit.
    Fijne rits in beide zakken.

  • Vrouw
    50-59
    13 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fleece forclaz 500 dames
    mooie en zachte stof Maat M te klein voor maat 38/40

    Ik heb maat 38/40 gekozen voor maat M. Is eigenlijk is hij toch wel wat te klein. Kort en strakke mouwen. Ik had etiket er al uit dus kon hem niet meer terug sturen.

  • Vrouw
    30-39
    08 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk zittend vest en lekker warm.
    capuchon en hoge kraag voor: lekker warm in de nek boord onder kan niet aangesnoerd worden

    Heerlijk vest waar je lekker in weg kunt kruipen door de hoge kraag en capuchon.
    Goed winddicht en heerlijk warm.
    Ik heb er veel plezier van gehad tijdens onze kampeervakantie.

NAAR BOVEN