Damesjas voor trekking RainWarm 300 3 in 1 parelgrijs
59,99 €*

Reviews on

Damesjas voor trekking RainWarm 300 3 in 1 parelgrijs

4.4 / 5 166 Reacties
162 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    13 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    jas
    wind- en regenbestendig, Losse fleece geen

    Winddichte jas die ook in de regen stand houdt
    Fleece kan ook zonder jas gedragen worden (of jas zonder fleece)

  • 40-49
    30 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    goede jas
    zwarte model heeft een andere binnenkant/print

    heel goede jas, ook voor dagelijks gebruik
    ook goede jas voor de jeugd geen slijtage van rugtassen.
    zwarte model had andere binnenkant print bij levering dan op foto,

    Antwoord van het merk :

    Beste Ilse,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze warme regenjas van Quechua.
    Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Deze jassen hebben inderdaad verschillende prints aan de binnenzijde.
    Wij krijgen deze in onze winkels binnen onder dezelfde code, wat wil zeggen dat wij hier zelf ook geen controle over hebben.
    Indien je toch liever een andere print had, raad ik je aan om, in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel, de juiste print te kiezen en je jas om te ruilen.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.


    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    31 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een fijne bruikbare jas
    Waterdicht, goede vorm capuchon Zweterig en gevoerde mouwen in fleche vest

    Ik heb de blauwe, mooie kleur! In de bergen kregen we een stortbui op onze kop, ik bleef droog terwijl mijn familie doorweekt was ondanks de regenjassen die ze droegen. Ik vind het wel een beetje een zweetjas, ondanks de ademende stof. maar redelijk winddicht. De vorm van de capuchon is prettig, je ziet alles goed maar je gezicht blijft redelijk droog en uit de wind. Persoonlijk vind ik het niet lekker dat het fleeche vest gevoerd is bij de mouwen, dit maakt dat ik het fleeche vest niet graag los gebruik. Bovenal een fijne jas waar ik nu al veel plezier aan heb gehad!

  • Vrouw
    20-29
    02 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekkingjas dames 3 in 1
    Goed waterdicht en winddicht en lekker binnenjas Drukknoppen gaan snel los en uit de jas

    Goede water en winddichte jas met een lekkere warme uitneembare binnenjas, jammer dat de drukknoppen snel los gaan

  • Vrouw
    30-39
    26 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Toch weer terug gestuurd
    Goede lengte voor mij net te krakerig

    Op zich een mooie jas, maar ik vond m niet comfortabel zitten.
    Iets te krakerig.

  • Vrouw
    50-59
    14 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne jas
    Kwaliteit prijs verhouding erg goed! Geen

    Meteen in een regenbui moeten gebruiken en goed droog gebleven. Jas staat ook mooi als het niet regent. Waarschijnlijk in combinatie met de fleece vest lekkere jas om in de winter mee te fietsen.

  • Vrouw
    20-29
    11 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Waterdichtheid verdwijnt na een tijd
    In combinatie met de fleece heel warm en aangenaam Niet meer waterdicht na een tijd

    Ik heb deze jas nu 1.5 jaar geleden gekocht en was er in het begin heel tevreden over. Heel warme combinatie van fleece met jas. Ik ben er onlangs door de regen mee gefietst en mijn armen waren kletsnat (na een fietstocht van 10 min!). De rest van de jas was ook heel wak en het vocht was door de jas heen gedrongen. Ik heb de jas nochtans niet intensief gedragen (vooral in de stad). Het is heel onaangenaam geworden om de jas te dragen. Na slechts 1.5 jaar ben ik al op zoek naar een nieuwe. Zonde. Ik ben nu niet meer zo overtuigd om mijn volgende regenjas van het merk Quechua aan te kopen...

  • Vrouw
    40-49
    26 June 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    3 in 1 damesjas
    superfijne jas,water-en winddicht.

    Ik had deze jas vorig jaar al voor mezelf gekocht,was er zo tevreden over dat ik hem nu ook voor mijn dochter heb gekocht. Water-en winddicht. Bij warm weer haal ik de fleecejas eruit. Deze jas kan t hele jaar door gedragen worden. Echt n aanrader!

  • Vrouw
    40-49
    23 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handige jas
    ideaal voor op de fiets ligt gewicht ,waterdicht geen

    Geen

  • Vrouw
    20-29
    09 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    3 in 1 jas
    mooi uiterlijk en zitvorm niets

    fijne jas en prijs was ook mooi!

NAAR BOVEN