WELDRA UITGEPUT

Damesjas voor trekking RainWarm 50 roze

Ref :
8370282
Pluspunt van het artikel
Een warme en waterdichte jas voor een topprijs: beschermt perfect tegen regen en wind. En dat alles voor een onklopbare prijs.
vanaf
21,99 €11,99 €*
Prijs geldig van 17/02/2017 tot einde voorraad

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte coating (2000 mm). Hoofdnaden waterdicht.
Warmte
Fleece voering. Warme voering op de rug.
Milieuvriendelijk
Milieu-impact.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Voering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Al onze kledingstukken worden tijdens het gebruik getest door gebruikers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor we onze artikelen ontwerpen. We zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties de techniciteit en het design van onze QUECHUA artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
bescherming tegen de regen, de wind en de koude tijdens wandeltochten in de herfst of winter.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Wassen op 30°C. Gebruik een vloeibaar wasmiddel en geen wasverzachter. Sluit ritsen en klittenbandsluitingen voor het wassen. Herstel het afparelend vermogen met een aangepaste behandeling bij elke wasbeurt. In alle Decathlon-winkels vind je een volledig assortiment producten speciaal voor het onderhoud van waterdichte stoffen. Gebruik ze, je kledingstuk zal langer meegaan en zijn eigenschappen beter behouden.
Opslag Tips
Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voordat je het opbergt.

Bijkomende informatie

Pasvorm
Ruime snit zodat je deze jas gemakkelijk kunt dragen over een warm kledingstuk van de tweede laag, zoals een trui of fleece.
Zakkensysteem
2 warme steekzakken met klittenband.
Mouwboordjes verstelbaar
Sluit goed aan door middel van een elastisch boordje.
Aanbevolen aanvullende artikelen
De "Raincut" overbroek om ook de benen te beschermen zodat je een erg doeltreffend pak hebt om je te beschermen tegen wind en regen. Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotend vermogen van je kledingstuk te vernieuwen, de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen.
Waterdichtheid van de stof
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Waterafstotendheid van de stof
Afparelend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet je herhalen tijdens het gebruik van het kledingstuk (best bij elke wasbeurt). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Quechua hebben een waterafstotende coating.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

BIENTÔT ÉPUISÉ
Vanaf
21,99 €14,99 €*
4.70 / 5 15 Reacties
  24,99 €*
  4.50 / 5 116 Reacties
   24,99 €*
   4.50 / 5 116 Reacties
    NAAR BOVEN