Damesshort trekking Arpenaz 50 marineblauw
6,99 €*

Reviews on

Damesshort trekking Arpenaz 50 marineblauw

4.2 / 5 9 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    19 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel goed draagbaar
    Licht in gewicht Elastiek in boord mis ik als je tussen 2 maten zit

    Elastiek in boord zou plus zijn

  • Vrouw
    50-59
    19 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    Lichte stof niet kreukbaar geen

    geen

    Antwoord van het merk :

    Beste Claudine,
    bedankt om ons je gedacht te geven over de wandelshort van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je short in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed produkt
    zeer licht om te dragen geen

    geen

  • Man
    60 of ouder
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goed
    De short past uitstekend, zit me als gegoten

    Zeer tevreden over de aankoop

    Antwoord van het merk :

    Beste Francois,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelshort van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    16 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zit heel comfortabel
    het model niet strijkbaar, toch kreukels na het wassen

    meer kleurvariaties

    Antwoord van het merk :

    Beste Christel,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelshort van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Momenteel is deze short verkrijgbaar in 4 kleuren, deze en de modellen kunnen jaarlijks vernieuwen dus volgend jaar zijn er misschien al nieuwe kleuren beschikbaar.
    Dit kan je steeds bekijken op onze website of in één van onze Decathlon winkels in je buurt.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    14 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima short
    Heerlijk luchtig short, goede pasvorm. Geen

    Ben er tevreden over.

  • Vrouw
    30-39
    08 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zomershort
    Sneldrogende stof Te recht model

    Broek lijkt eerder een mannenmodel, zo recht is ie. Wordt geen rekening met heupen gehouden.

  • Vrouw
    50-59
    12 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne short
    Goede kwaliteit stofenpasvorm, ziet er netjes uit. Bruin in de kleur van het koord, beter zwart

    Goede short, zit lekker, zit er netjes uit, Ideaal voor de vakantie en wandelen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    12 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ideale vakantie-short!
    goede pasvorm, met elastiek /

    Een gemakkelijke, comfortabele vrijetijds- of vakantieshort.
    Het is eigenlijk een basis-stuk: je kan deze short gemakkelijk combineren met andere kledingstukken.
    Ideaal van lengte tot net boven de knie.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om je mening te geven over de Arpenaz 50 wandelshort van Quechua.
    Het doet ons steeds veel deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van jezelf en je short in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN