Damestrui voor trekking Arpenaz Hybrid marineblauw/roze
29,99 €*

Reviews on

Damestrui voor trekking Arpenaz Hybrid marineblauw/roze

4.6 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ok, prijs , kwaliteit
    Praktisch jasje Pasvorm

    Mouw te los, misschien elastiek ( ?.) voorzien uiteinde mouw, deze is te breed, niet fijn met mnder goed weer.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jo,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze Hybride trui van Quechua.
    Wij hebben binnen het Quechua merk de Arpenaz en Forclaz reeks.
    Arpenaz richt zich meer op dagelijks gebruik, terwijl Forclaz meer technische producten aanbied.
    Producten met aangepaste mouwen tegen de wind, zul je dus eerder in het Forclaz gamma vinden.
    Hopelijk ben je hiermee al een beetje verder geholpen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Jo cielen- dubois find this answer useful

  • Vrouw
    60 of ouder
    02 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warme trui
    Moderne look

    Heel aangenaam om te dragen tijdens dit fris voorjaar

    Antwoord van het merk :

    Geachten

    bedankt met je review over de Arpenaz Pullover van Quechua.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Guillaume find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    10 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn jasje
    gewoon alles is er goed aan niets

    een heel fijn jasje . Hopelijk komen er nog meer kleuren van.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de Arpenaz trui van Quechua,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten.
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Damestrui arpenaz hybrid beige
    zowel wintersport als school leuk en goed

    Trui is voor mijn dochter, deze heeft ze met wintersport gedragen. Ze vind hem zo fijn en leuk dat hij ook naar school aan gedaan word

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    12 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel, sportief en toch netjes
    Lekker warm, comfortabel en ziet er leuk uit. Nog niks.

    Quechua maakt producten van goeie kwaliteit, en dit vest stelt niet teleur. Ik ben er enorm blij mee!

  • Vrouw
    50-59
    11 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker warm
    Goed van pasvorm geen

    Een aanrader

  • Vrouw
    20-29
    05 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Arpenaz damestrui/jas
    Erg mooi en stijlvol, lekker warm -

    Casual maar toch stijlvolle jas. De mouwen zijn wat langer dan normaal, wat erg fijn is. Verder lekker warm. Valt ook als normale maat. Echt een aanrader!

  • Vrouw
    60 of ouder
    18 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne en mooie sweater
    Mooi, Mag ook in andere kleuren

    Aangename sweater, kan als vest gebruikt worden

  • Vrouw
    60 of ouder
    16 October 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fantastisch
    Ik zag hem en het was liefde op 't eerste zicht Niets

    Gewoonweg fantastisch, ik zou hem graag nog in andere kleuren hebben, heb hem al alle dagen gedragen.

NAAR BOVEN