Drinken op trektocht drinkfles 0,75 l plastic groen
2,50 €*

Reviews on

Drinken op trektocht drinkfles 0,75 l plastic groen

4.2 / 5 17 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    05 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Prima fles
    Grote opening, makkelijk schoon te maken Te klein?

    Prima fles, goede keuze voor de grote dorst. Past ook goed in de auto

  • Man
    30-39
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    prima fles
    maatverdeling, sluit goed

    geen gedoe, goede fles
    maatverdeling op de zijkant is prettig
    Wel goed afspoelen voor gebruik (zoals ook vermeld op de fles)

  • Vrouw
    30-39
    21 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima

    Nvt

  • Man
    30-39
    13 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    licht en stevig
    sluit perfect af

    handig formaat, grote opening om proper te maken.
    licht, stevig en goedkoop

    Antwoord van het merk :

    Beste Bert,

    Bedankt om je mening te geven over deze drinkbus van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te horen dat mensen tevreden zijn met hun Decathlon aankoop.
    Heb je nog een leuke foto van je aankoop, aarzel dan niet om deze ook op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    27 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekt soms

    De drinkfles lekt soms.

    Antwoord van het merk :

    Beste Sofie,

    Eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over onze drinkbus van Quechua.
    Het doet ons steeds veel plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Nu lezen wij wel dat de bus soms lekt, daarom nodig ik u graag uit om deze om te ruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    04 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stinkende drinkfles
    groot, makkelijk te openen het geeft een sterke chemische geur af

    Na meerdere keren omspoelen, in de vaatwasser en spoelen met kokend water blijft de fles chemisch stinken,

    Antwoord van het merk :

    Beste Jelle,

    Hierbij een reactie op de product review die je geschreven hebt over de waterfles van Quechua.
    Allereerst bedankt voor het delen van je product ervaring.
    Verelend om te horen dat het product een onaangename geur afgeeft.
    Indien je dit nog niet gedaan hebt wil ik je adviseren het product om te ruilen voor een nieuw product en deze voor het eerste gebruik 3 maal om te spoelen.


    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    20 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Perfecte "onderweg" fles
    Stevig, voldoende inhoud Rubber sluitring ontbreekt

    Ideale voorrafels voor onderweg. Wandeltochten, kamperen, fietstochten, overal komt deze fles tot z'n recht. Ondanks het ontbreken van een sluitring, is de fles dicht

  • Vrouw
    20-29
    15 August 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quecha drinkfles 0,75 L
    Simpel, handig, groot, maten, hangdop, groot gat -

    Super handige drinkfles. Je kan hem aan veel backpack tassen vastklikken, zodat hij niet uit de zijkant kan vallen. Zit goed dicht, dus lekt niet. Er kan van alles in vanwege het grote gat, van water tot smoothies. Het simpele design maakt het enorm praktisch. Omdat het 750 ml is ook redelijk wat om mee te nemen op pad.

  • Vrouw
    50-59
    02 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden
    Schroefdop is heel handig. Formaat is prima. Niets

    Drinkfles is in diverse leuke kleuren leverbaar. Prijs kwaliteit verhouding is prima.
    Schroefdop is handig en lekt niet.
    Prima product.

  • Man
    50-59
    02 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super in gebruik
    Makkelijk open te draaien en er passen ijsblokjes Geen

    Ze zijn aan te bevelen

NAAR BOVEN