Drinkfles trekking 1 l aluminium blauw
5,99 €*

Reviews on

Drinkfles trekking 1 l aluminium blauw

3.7 / 5 11 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    19 June 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sterk en reukloos

    te lange draad aan stop

    Antwoord van het merk :

    Beste Georges,

    Alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de aluminium drinkbus van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    De lengte van de draad heeft er alles mee te maken om de fles stevig en lekvrij af te sluiten tijdens wandeltochten.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    georges find this answer useful

  • Man
    25 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    drinkbus

    licht van gewicht en goed sluitbaar

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt met je review over de Alumnium drinkbus van Quechua.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van jezelf en je aankoop, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    17 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    1L drinkbus
    Het volume, bouwkwaliteit De schroefdraad

    Het volume is groot genoeg om zeker een ochtend te kunnen trekken. De prijs-kwaliteitverhouding is ook goed. Er komen al vrij snel deukjes e.d. in, maar dat is geen probleem. De schroefdraad is daarentegen wel erg lang en onhandig als je tijdens het sporten of wandelen snel kets wilt drinken.

  • Man
    30-39
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Oké
    Goede dop, geen geurhinder, isolotiehoes in optie.

    Handig om altijd en overal (kraantjes)water mee te nemen zoals tijdens een langere autorit. Milieuvriendelijker en goedkoper dan plastic flessen.
    De fles is met 1 l voldoende groot.
    Leuk kleurtje trouwens.
    Voorlopig geen minpunten.

  • Man
    50-59
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goede drinkfles
    Handig in gebruik, lekt niet Beperkt aantal kleuren beschikbaar

    Een aanrader, zeer betaalbare drinkfles van goede kwaliteit.

  • 40-49
    29 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Quechua drinkfles 1
    geen plastieksmaak -

    -

  • Man
    40-49
    08 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Lekt enorm bij dop, goedkoop en slecht
    Slechte schroefdraad en inferieur rubber ring

    Cheap kloon van Sigg flessen. Natte kampeerstuppel of geruineerde schoolboeken: blijf ver weg van dit wanproduct.

    Antwoord van het merk :

    Beste Scato,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de aluminium drinkfles van Quechua.
    Erg vervelend dat je last hebt van een lekkende fles en dat je niet tevreden bent met het product.
    Uit mijn eigen ervaring met deze fles heb ik gemerkt dat de draaidop soms lastig vast te draaien is en dat de dop al snel scheef gedraaid kan worden waardoor deze niet goed afsluit.
    Je kunt het product in combinatie met een aankoopbewijs retourneren in een van onze winkels.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Scato find this answer useful

  • 13 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Thermosfles is niet thermos
    Leuk ontwerp Vloeistof blijft niet koel

    Fles gekocht in Italië.
    Misleidende aanbeveling effectieviteit

    Antwoord van het merk :

    Beste Peter,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de aluminium drinkfles van Quechua.
    Erg vervelend dat het product niet voldoet aan je verwachtingen.
    Het klopt dat dit geen thermosfles is, voor dit product zijn wel isolerende hoezen verkrijgbaar.
    In de Nederlandse winkels staat niet vermeld dat het hier om een thermosfles gaat, en op internet vermelden we specifiek dat het product niet thermisch geïsoleerd is. Daarnaast bieden we wel reguliere thermosflessen aan.
    Wanneer je het product wilt retourneren of ruilen kan je dit doen door het product inclusief aankoopbewijs mee te nemen naar één van onze winkels. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Peter find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    24 November 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Goede sleutdop en groot volume geen

    Mijn zoon neemt deze elke dag mee naar school en al 1 extra pluspunt ,hij lekt niet zeer content van

  • Vrouw
    40-49
    15 June 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    drinkfles alu
    het drinken blijft lang koel niet makkelijk te bevestigen

    Fijne drinkfles die tegen een stootje kan

NAAR BOVEN