extra lage wandelsokken voor volwassenen Forclaz 100 wit
6,99 €*

Reviews on

extra lage wandelsokken voor volwassenen Forclaz 100 wit

4 / 5 8 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    15 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA
    zitten lekker niets

    prima sok

  • Man
    22 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Te vreden
    zit goed rond de voet

    Ben op reis gegaan en daar veel gewandeld.
    Deze kousen zaten zo goed dat ik geen last van mijn voeten had als ik er mee wandelende.
    Dit had ik wel met een ander paar goedkopere kousen. Hiervoor ben ik terug gegaan na mijn reis naar decathlon en nog een paar gekocht.

  • Man
    40-49
    12 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    de perfecte sokken

    Draagcomfort top. Ook na vele wasbeurten top. Goede keuze.

  • Man
    20-29
    28 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima sokken
    comfort, gaan niet snel stinken geen

    Sokken zitten erg lekker, geven geen blaren en gaan niet snel stinken

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    31 August 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    In orde
    comfortabel, zweetopnemend binnenkant glijdt

    Gekocht voor trekking in de bergen. Ze zitten zeer comfortabel en heb geen irritatie ondervonden. Pakt heel goed vocht op.
    Enige nadeel is dat ik nogal schuifelachtig in mijn schoenen stond. De stof is zo glad dat de kous over mijn zool vanbinnen glijdt, wat natuurlijk niet zo veilig en aangenaam is bij afdalen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    28 August 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    uitstekend geen

    heel goed

  • Man
    60 of ouder
    25 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    een droom van een sok
    Nemen heel goed zweet op . Dragen heel conforabel niet direct een negatief punt te melden rond deze

    We zijn heel tevreden over de aankoop en de service. Zoals geschreven zijn het zeer confortabele sokken.

  • 21 July 2013
    That review has been deposited on this product version
    Opwollen binnenzijde sok
    Stevig aansluitend Veel naden aan binnenkant sok!

    De verstevigde stukken om de voet te steunen wollen aan de binnenzijde van de sok volledig op en vormen oneffenheden, bijgevolg serieuze bleinen en zere voeten.

NAAR BOVEN