Extra ruimte Base Seconds QUECHUA groen
179,99 €*

Reviews on

Extra ruimte Base Seconds QUECHUA groen

4.7 / 5 26 Reacties
26 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    10 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super handige ruime tent
    Handig Snel opgezet

    Geen opmerkingen

  • Vrouw
    50-59
    27 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super 'wiptent'
    snelheiden gemak van opzetten en weer inpakken

    Voor mij en mijn minnaar een superoplossing, deze tent. Supersnel opgezet; ik gebruik de haringen niet eens. En na een partijtje rollebollen zo weer opgevouwen en ingepakt. Lekker ruim en hoog. 10 x beter dan in de auto. Ben er blij mee!

  • Vrouw
    24 August 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    tent top, helaas geen grondzeil meer te koop
    tent is prima geen grondzeil meer te koop

    waardeloos dat er geen grondzeil voor deze tent meer te kopen is.
    wat je standaard in de winkel koopt is altijd te groot of te klein

  • Man
    60 of ouder
    19 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quechua review
    gebruikte als dag tent. super makelijk te opzetten geen

    geen

  • Man
    60 of ouder
    21 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    50
    50 00

    Snel geleverd voldoet aan de verwachting even naar you tub om te zien hoe je hem inklapt fluitje van een cent.

  • Vrouw
    50-59
    14 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super gave tent!
    Echt heel makkelijk op te zetten en in te vouwen. "Nog" niets!

    Super gave tent, makkelijk op te zetten en in te vouwen. Goed te hanteren qua gewicht. Absoluut geen miskoop!

  • Man
    50-59
    08 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed product goeie en snelle levering

    Goed product.

  • Man
    40-49
    17 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Base Seconds Quechua
    Eenvoud en gemak waarmee deze opgezet wordt Tot nu toe geen

    Voor ons de ideale popup tent!

  • Vrouw
    40-49
    29 April 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geweldige tent!
    waterdicht geen grondzeil maar verkrijgbaar

    De basetent is een heel fijne tent, makkelijk op te zetten en ook af te breken. ( met zijn tweeen uiteraard!)
    Wij sliepen meerdere nachten met zwaar onweer in de tent en het bleef droog. wij zijn superblij!
    Het is alleen jammer dat de tent zonder grondzeil wordt verkocht. Het grondzeil is niet meer verkrijgbaar in de winkel en ook niet online. Dit is erg jammer.

  • Vrouw
    40-49
    08 February 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Het midden loopt bij ons vol met water,
    Heel veel ruimte, staat super snel! Bij regen in het midden een zware waterzak.

    Telkens na een bui liep hij aan de bovenkant vol met water. Via het dekje bij de openingen ging het water naar binnen, een zware zak met water, we moesten daarna het water weer omhoog te duwen. Bang dat het uiteindelijk teveel en te zwaar zou kunnen worden. Vragen ons af of dit normaal is....We hebben er toen maar een tarp boven gehangen wat eigenlijk niet de bedoeling is. Als er een oplossing is dan horen we dit graag! Het is namelijk een heerlijke tent!

NAAR BOVEN