Fleece Forclaz 500 dames trekking zwart
29,99 €*

Reviews on

Fleece Forclaz 500 dames trekking zwart

4.4 / 5 9 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    21 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi Fleecevest
    Mooie kleur, zachte stof, elastische boord mouwen Ontbreken van koord in de capuchon

    Model valt klein, heerlijk zachte stof. Jammer dat er geen koordje in de capuchon zit.
    Fijne rits in beide zakken.

  • Vrouw
    50-59
    13 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fleece forclaz 500 dames
    mooie en zachte stof Maat M te klein voor maat 38/40

    Ik heb maat 38/40 gekozen voor maat M. Is eigenlijk is hij toch wel wat te klein. Kort en strakke mouwen. Ik had etiket er al uit dus kon hem niet meer terug sturen.

  • Vrouw
    30-39
    08 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk zittend vest en lekker warm.
    capuchon en hoge kraag voor: lekker warm in de nek boord onder kan niet aangesnoerd worden

    Heerlijk vest waar je lekker in weg kunt kruipen door de hoge kraag en capuchon.
    Goed winddicht en heerlijk warm.
    Ik heb er veel plezier van gehad tijdens onze kampeervakantie.

  • Man
    30-39
    15 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top jas voor paardrijden
    lekker warm, windproof en toch ademend

    Lieveling jas van mijn verloofde. draagt hem heel vaak bij trainingen voor het paardrijden. heeft bewegingscomfort en is lekker warm, windproof en toch ademend

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over onze Fleece Forclaz 500 van Quechua.
    Het is leuk om lezen dat de fleece perfect doet wat hij beloofd en dat jullie er veel plezier van beleven.
    Aarzel zeker niet om enkele leuke foto's van jullie en de fleece in actie op onze site te posten!


    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    28 February 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Om nooit meer uit te doen!
    Warmste en zachtste fleece ooit. Klein van maat.

    Ik heb al verschillende fleece vesten bij Decathlon gekocht. Deze is absoluut de beste die ik ooit had. Lekker warm. Zacht. Perfect om onder een jas te dragen die net niet warm genoeg is.
    Ik ben wel blij dat ik hem ben gaan passen, maat L nodig voor 40-42.

    Antwoord van het merk :

    Kristel,

    bij deze wil ik je bedanken voor de tijd en energie die je hebt genomen om ons te laten weten wat je van je aankoop vindt.
    Het doet ons deugd om te horen dat de Forclaz 500 windstopper van Quechua je zo bevalt. Wat de maten betreft zitten wij meestal wat aan de kleine kant, maar het is goed dat je dit nog even vermeld, zodoende onze andere klante hier ook van op de hoogte zijn. Moest het om één of andere reden toch iets niet passen kan je dit steeds zonder problemen ruilen in één van onze Decathlon winkels of online.
    Wij hopen je nog regelmatig terug te zien in onze winkel of op onze site, en aarzel niet om enkele leuke foto's van jou en je windstopper op onze website te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Kristel find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    12 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn vest
    lekker warm

    Erg fijn en warm voor op koude dagen.
    Sluit goed aan rondom gezicht.

  • Vrouw
    50-59
    29 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima
    mooi geen

    modieus van kleur . aangenaam voor het dragen

  • Man
    40-49
    28 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    kleur geen

    verder gaan

  • Man
    50-59
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima kwaliteit
    Makkelijk te dragen, vooral in de wagen Nihil

    Nihil

NAAR BOVEN