Fleece meisjeshoodie met rits voor trekking Warm koraal

Ref :
8370920
Pluspunt van het artikel
De lange haren vervullen dezelfde rol als de vacht bij een dier, ze houden lucht vast voor maximale warmte. Kleine meisjes houden van deze stof omdat ze zo heerlijk zacht is.
vanaf
16,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Productvoordelen

Warmte
Fleece met een dichtheid van 300 g/m², erg dik om goed te isoleren tegen de kou.
Ademend vermogen
Polyestertricot: laat de door het lichaam geproduceerde damp door.
Lichtheid
230 g in maat 6 jaar. Uitstekende verhouding gewicht/warmte.
Onderhoudsgemak
Machinewasbaar op 30°, snel droog, strijken hoeft niet want fleece kreukt niet.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester
Approved by
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Tests
Wij voeren 2 soorten thermische tests uit: - ofwel testen we de stof van onze fleeces. - ofwel doen we een test op een thermische pop in een thermische kamer. In die kamer worden de temperatuur, wind (5 km/u) en vochtigheidsomstandigheden van een bergwandeling aan 5 km/u nagebootst. Met die tests kunnen we nagaan of we bij het ontwerp de juiste keuzes hebben gemaakt. En passen we de thermische isolatie aan op plaatsen waar je die het meest nodig hebt.
Ontworpen voor
bescherming van je kind tegen de kou op lange wandelingen en trektochten bij fris weer.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.

Bijkomende informatie

Fleece: isoleren dankzij een luchtlaagje
Fleece kan lucht vasthouden doordat deze stof een volumineuze structuur heeft; die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm. Door de stof op te ruwen kan de lucht worden vastgehouden.
Bestandheid van de stoffen
Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd geen pilling vertonen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

16,99 €*
4.90 / 5 7 Reacties
    19,99 €*
    4.60 / 5 11 Reacties
      NAAR BOVEN