Fleece trekking dames Forclaz 400 stretch zwart
34,99 €*

Reviews on

Fleece trekking dames Forclaz 400 stretch zwart

4.2 / 5 14 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • 50-59
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    dames trekking Forclaz 400
    Heerlijk jack, fijne pasvorm, draagt comfortabel.

    Fijn sportief jack.

  • Vrouw
    60 of ouder
    21 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Dames training jack
    wordt heel zwaar als het plots begint te regenen

    zeer mooie afwerking, zeer aangenaam om dragen, zakken met rits, duimgaten, allemaal positief

    Antwoord van het merk :

    Beste Caroline,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de fleece van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je trui in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    20-29
    05 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Niet zwart/roze maar neongeel
    lange mouwen, goede pasvorm totaal andere kleur

    Ik heb dit vest voor mijn vriendin online besteld met de kleur zwart met roze. Toen ik het vest binnen kreeg was het echter neon geel met zwart. In de winkel Antwerpen vertelde zij mij dat beide hetzelfde product zijn met hetzelfde nummer! Ik vind dit heel raar, want de kleur neon geel heb ik niet besteld. Ik kan neon geel niet eens aanklikken als kleur/product om te bestellen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Erik,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de fleece van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.Er blijkt wel iets mis te zijn met de kleuren, Wat men in Antwerpen heeft gezegd klopt deels, de codes kunnen soms overeenstemmen met een model van het jaar ervoor en dus kan hier ook de kleur soms in verschillen. Moest je nu echt niet tevreden zijn over de kleur, kan je deze altijd komen omruilen voor de juiste kleur in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 06 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie kleur maar slechte maatvoering
    De kleur en lange mouwen Valt erg klein.

    Maat xl besteld. Deze past niet dicht.valt erg klein. Jammer! De kleur is erg mooi. De mouwen zijn lekker lang.

    Antwoord van het merk :

    Beste Bianca,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met het Forclaz 400 vest van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de maat klein valt. Helaas hebben we geen grotere maat van dit product.
    Ik wil je er op wijzen dat je het product kosteloos kunt retourneren.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    20 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden
    geen kou gehad bij het stappen

    Zeer tevreden. Geen kou gehad tijdens het stappen met Pinksterweekend. Ook tijdens de nacht zeer tevreden. Moet wel zeggen dat ik eerder al een blauwe had van hetzelfde model en daar ook,zeer tevreden over ben!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om je mening te geven over de fleece Forclaz 400 van Quechua.
    Het doet ons steeds veel deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van jezelf en je Quechua fleece, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    15 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    jammer
    mooi design, lekker lange mouwen op de heupen is het jack te smal

    op alle fronten, materiaal, design, lengte mouwen: lang (voor mij vaak te kort) een leuk jack. Alleen zit het jack op de heupen te krap (terwijl ik echt geen peer figuur heb). Daarom gaat ie toch retour omdat het jack daardoor opkruipt

  • Vrouw
    30-39
    13 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fleece trekking
    warm, kapuchon en handige duimgaten

    warm, kapuchon en handige duimgaten

  • 01 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Top vest

    Geweldig vest, kan het met ieder weer aan, zit super mooi, makkelijk te wassen en blijft mooi. Een echte aanrader, heb ze alle 3 al in de kast hangen en zou er zo nog een kopen! Top!

  • Vrouw
    20-29
    21 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top,
    Mooi, comfortabel, prettig materiaal Niet super warm.

    -

  • Vrouw
    30-39
    16 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn jack
    Warm, goed vormgegeven, leuke kleurdetails

    Draag hem superveel op mijn reis door Nepal. Ben er heel tevreden over

NAAR BOVEN