7,99 €*

Reviews on

Fleece trekking heren Forclaz 50 zwart

4.6 / 5 57 Reacties
55 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    29 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    supertrui voor de wintersporten ( wandelen en ski
    het ontwerp,de kleuren,aangenaam bij het dragen had een strijkbeurt nodig om de eerste x te dragen

    Prijs/kwaliteit schitterend

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten onze producten waarderen in hun gebruik. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met uw product, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    Chris find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    29 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    licht en lekker warm

    prima herenfleece

  • Man
    50-59
    29 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden !
    prijs kwaliteit is top niks

    bestelde dit artikel in een pakket van 3 aanbieding - drie stuks voor rond de 20 euro aan huis geleverd ! Wat Wil je nog meer ? Gebruik deze fleece dagelijks op de fiets in de winter. Voor mij is hij juist goed, niet te warm of te koud. Een aanrader voor wie houdt van eenvoudig en goed met een lage prijs.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. We zijn verheugd om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en hun gebruik. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met uw fleeces, aarzel dan niet om deze met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,
    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  • Man
    40-49
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed
    prijs, model, aangenaam om te dragen geen

    prima prijs/kwaliteit

    Antwoord van het merk :

    Beste Rik,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de fleece van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    lekker warm bewegingsvrijheid kan nog wat beter

    mag iets ruimer zitten voor meer bewegingsvrijheid;en of ik moet wat aan mijn buikomtrek doen !

  • Man
    60 of ouder
    09 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Herenfleece Forclaz 50 gemêleerd rood
    Warm, zacht, mooi geen

    Ik ben 2m en de trui had iets langer mogen zijn, maar dat wist ik al toen ik 'm kocht.

  • Man
    50-59
    15 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer degelijke kledij
    Warmte, zachtheid geen

    Zeer postive ervaring, enkel aan zweet-absorbtie kan misschien iets verbeterd worden ...

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast met je review over de Forclaz 50 fleece van Quechua,
    het doet ons deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze producten.
    Moest je toch nog een leuke foto hebben van jezelf met je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    24 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fantatische fleece voor dagelijks gebruik
    Fijn gevoel, groot draagconfort, warme fleece Geen!

    Wat een gemakkelijke truien, ik heb veel duurdere stukken in mijn kleerkast maar ik neem steeds naar deze truien, heb er vier aangekocht en heb er nog geen seconde spijt van!
    Voor vrije tijd en licht sportieve aangelegenheden een aanrader, ben zestigplusser en een fervent wandelaar dus ze komen van pas...

    Antwoord van het merk :

    Wilfried,

    bij deze wil ik je bedanken voor de tijd en energie die je hebt genomen om ons te laten weten wat je van je aankoop vindt.
    Het doet ons deugd om te horen dat de Fleece Forclaz 50 van Quechua je zo bevalt. Als fervent wandelaar komen deze truien inderdaad steeds van pas!
    Wij hopen je nog regelmatig terug te zien in onze winkel of op onze site, en aarzel niet om enkele leuke foto's van jou en je schoenen op onze website te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    25 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goedkope lichtgewicht fleece
    Voor deze prijs goed afgewerkt en goed passend Sommige modellen in wat rare, schelle kleuren

    Goed zittend, normale maten en pasvorm. De nieuwe fleece had wel een ietwat nare geur, die gelukkig weg was na even uitspoelen.

  • Vrouw
    40-49
    11 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooie fleece
    prijs structuur verandert na wassen

    materiaal wordt pluizig na meerdere keren wassen.
    Soms hebben jullie hele vreemde kleuren in de verkoop

NAAR BOVEN