Forclaz 500 softshell trekkingjas voor heren, blauw
Vanaf
34,95 €*

Reviews on

Forclaz 500 softshell trekkingjas voor heren, blauw

4.6 / 5 18 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    26 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    beoordeling soft shell jas
    prijs en zijn winddichtheid nihil

    Nihil

  • Vrouw
    50-59
    23 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super jasje
    licht om te dragen (ook om in de rugzak) geen

    Ideaal om bij winderig weer te gaan fietsen of wandelen. voelt aangenaam aan en is licht om te dragen. In dit jasje geen zweettoestanden!

  • Man
    40-49
    19 May 2015
    That review has been deposited on this product version
    Wanneer komen ze weer binnen
    ideaal zijn voor lange wandeltochten Is redelijk snel uitverkocht

    Een ideale jas om wandeltochten te doen. De rode kleur is helaas in w-vl niet meer beschikbaar. Het kleur springt voor automobilisten onmiddellijk in het oog die je wel een veiliger gevoel heeft. Van zodra ze binnen zijn schaf ik er zeker één aan.

  • Man
    30-39
    25 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    review softshell
    prijs, lengte van de mouwen jas kruipt zeer makkelijk omhoog en nogal kort

    Door de elastieken boord kruipt de jas zeer makkelijk omhoog. En het is niet dat ik breed ben (taillemaat 32"). Het is eigenlijk zeer storend. Mijn vrouw gaat de elastieken boord daarom vervangen door een gewoon afboordlint.

    Antwoord van het merk :

    Bedankt om je feedback omtrent de Softshell Forclaz 500 met ons te delen. Bij deze wens ik mij te verontschuldigen voor de ongemakken die je hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product. Helaas is het niet gemakkelijk om een softshell voor elke morfologie te ontwerpen. We hebben deze opmerking nog niet gehad maar als de softshell niet op uw wensen is afgestemd nodig ik u uit om uw softshell om te ruilen of uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuzen. Met vriendelijke groeten,
    Vincent Chabot DSP Sports de randonnée DECATHLON

  • Man
    20-29
    26 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    .
    Winddicht, waterafstotend, pasvorm Materiaal

    Opzich een prima jas die aan de verwachtingen voldoet: voldoende winddicht, prima waterafstotend en een fijne pasvorm.
    Wel kruipt de jas soms wat op, waardoor je deze weer naar beneden moet doen. Pak de jas dan niet aan de zijkant vast, want bij het geringste krachtzetten duw je met gemak je duim door de zachte zwarte stof op de zijkant (grijs model)...
    Erg jammer, want voor de rest is het een heerlijk jasje, draag 'm altijd.

  • Vrouw
    40-49
    29 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    softshell forclaz
    n v t

    gewoon fijne jas

  • Man
    40-49
    08 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    softshell forclaz 500
    Heerlijk draagcomfort Niet heel warm voor in de winter

    Lekkere jas gekocht voor wandelen maar draag m ook veel als gewonen jas...heb t vaak warm en daarvoor is deze perfect!

  • Man
    20-29
    28 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker jasje
    Ruime zakken, goede rits, hoge sluiting bij nek Pasvorm; blijft iets bol

    Lekker jasje voor onder mijn motorjas. Houdt de wind van buiten goed tegen en mij van binnen (erg) warm.

  • Man
    20-29
    27 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Heel fijn vest/jas
    Warm, goede pasvorm, waterdicht, winddicht,modieus geen

    Zeer fijn jasje draag hem dagelijks zit als gegoten lekker warm en waterdicht gewoon super.

  • Man
    20-29
    24 August 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer fijn jasje
    de kwaliteit, en de pasvorm bij de nek zit hij erg strak

    Zeer fijn jasje, regendicht winddicht de vorm zit ook erg fijn sluit overal goed af, alleen in de nek iets te strak

NAAR BOVEN