Gewatteerde herenjas voor trekking Arpenaz 50 blauw
Vanaf
19,95 €*

Reviews on

Gewatteerde herenjas voor trekking Arpenaz 50 blauw

4.4 / 5 14 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    29 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gewatteerde Jas
    Licht, warm Geen binnenzak

    Wat met GSM, smartphone enz

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Alvast bedankt om ons een review te schrijven over de donsjas Arpenaz 50 van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    De reden dat er geen binnenzak in deze vest is, is puur om de prijs laag te houden! Gsm, smartphone,... kunnen steeds in de zijzakken worden opgeborgen.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Marcel find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    26 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    49
    49 GEEN

    Zeer gemakkelijk en handig voor te fietsen bij fris weer bij vertrek en warmer word handig op te bergen

    Antwoord van het merk :

    Willy,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze donsjas van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze ook op onze website te posten.

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    willy find this answer useful

  • Man
    50-59
    29 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gewatteerde jas
    Lekker fijn jasje -

    Lekker makkelijke jas, die je snel aanschiet.

  • Vrouw
    40-49
    24 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Herenjas.
    mooi jas. geen binnenzak dat is wel spijtig .

    graag binnenzak voorzien aub .

    Antwoord van het merk :

    Conny,
    bij deze wil ik je bedanken voor de tijd en energie die je hebt genomen om ons te laten weten wat je van je aankoop vindt.
    Het doet ons deugd om te horen dat de donsjas Arpenaz 50 je bevalt. Wat die binnenzak betreft kan ik je twee rdenenen geven waarom deze niet aanwezig is.De eerste reden is dat het hier om een product gaat dat bestemd is als laag 2, dit wil zeggen, om onder een jas te dragen! de 2de reden is dat de kost voor een binnenzak te meken in zulke jat te hoog is voor de beoogde prijs. Wil je toch een binnenzak kan je best overschakelen naar een jas type X-light (http://nl.decathlon.be/x-light-heren-donkerblauw-id_8317718.html) deze zijn wel voorzien van een binnenzak! In ieder geval hopen we je nog regelmatig terug te zien in onze winkel of op onze site, en aarzel niet om enkele leuke foto's van jou en donsjas op onze website te posten!
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    conny find this answer useful

  • Man
    50-59
    13 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Winterjas
    Prijs, lekker warm Geen

    Een lekker warm winterjack voor maar €20.

  • Man
    40-49
    21 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gewaterde jas Arpenaz 50
    goede pasvorm, mooie kwaliteit helaas geen binnenzak

    ikzelf heb normaal gesprooken een XXXL maat en deze jas zit mij als gegeoten.Hij is lekker warm en ook gewoon als jas te dragen maar ook ergens onder.
    echt een aanrader voor buitensporters!!

  • Man
    60 of ouder
    04 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn jasje
    Lekker en makkelijk jasje voor een kleine prijs Geen binnenzak

    Fijn en gemakkelijk jasje voor in de auto, op de fiets of een wandeling.
    Er zit geen binnenzak in, maar je kunt niet alles hebben voor een kleine prijs.
    Verder is het een heerlijk jasje om bij te hebben.

  • Man
    60 of ouder
    19 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Warm en toch licht om te dragen
    draagcomfort geen binnenzak

    prijs/kwaliteit zeker een aanrader

  • 50-59
    16 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    jas
    super warm geen

    echt een fijne jas voor dat geld

  • Man
    40-49
    17 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ongelofelijk fijne jas
    warm, goede pasvorm kort model

    Voor de prijs echt ongelofelijk, maar deze jas is warm, zit comfortabel en is ook nog redelijk waterafstotend.
    Zelfs bij temperaturen onder nul heb ik het niet koud gehad met deze jas. Echt een aanrader!

NAAR BOVEN