Gezinskampeertent Arpenaz 5.2 | 5 personen 2 compartimenten
199,99 €*

Reviews on

Gezinskampeertent Arpenaz 5.2 | 5 personen 2 compartimenten

4.1 / 5 13 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tent
    Ruimte Regen

    Grote tent met veel ruimte. Lastig goed op te zetten, waardoor het dak niet geheel strak staat. Bij regen hierdoor planvorming.

  • Man
    60 of ouder
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    2 weken aan zee
    gemakkelijk op te zetten en af te breken. maakt veel lawaai bij windkracht 4 en hoger

    Heerlijke tent, waarin we met z'n tweeën genoeg ruimte hebben.Makkelijk op te zetten en af te breken. Voor 5 personen erg klein. dat merketen we al toen we twee logees hadden.Jammer dat je van de deur geen luifel kunt maken, zodat je wat extra schaduw kunt creëren. Verder maakt de tent erg veel lawaai, bij een beetje harde wind. maar hij staat stevig, en ventileert goed.

  • 11 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super tent

    Hadden niet zo'n groot budget door allerlei omstandigheden. En wilden toch nog weekje weg.
    Ons oog was op deze tent gevallen.
    Opgehaald in de dichtstbijzijnde winkel.
    Maandagavond moest hij besteld worden.
    Pas vrijdag binnen. Kreeg ik mooi korting waar ik erg blij mee was er boven op.
    We kunnen met ons hele gezin erin maar nu met 3 weg geweest.
    Ideale tent. Formaat is in tas niet groter dan een sporttas.
    Eerste tent die niet ging lekken bij de eerste beste bui.
    Ondanks goede weersvoorspelling die naderhand bijgesteld werd 3 dagen regen gehad.
    Tent was super.
    Lekker veel ventilatie.

  • Vrouw
    30-39
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent, grondzeil kan dikker
    Makkelijk op te zetten Grondzeil is te dun

    Voor het geld een prima tent, gebruikt voor 4 personen daarvoor is het ruim genoeg. Redelijk makkelijk op te zetten en weer af te breken, neemt niet heel veel ruimte in beslag.

    Nadeel is wel het dunne grondzeil. Voor Kroatische campings is deze niet geschikt, zaten gelijk gaten in na opzetten. Extra grondzeil is voor harde ondergrond dus wel een must.

  • Man
    20-29
    07 April 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Tent Arpenaz 5.2
    Ruim, Koel Water afvoer

    Deze tent vorig jaar gekocht voor een vakantie van 2 weken naar Biarritz en Zarautz. D tent is redelijk eenvoudig op te zetten en staat snel stevig. Wij waren met z'n 2en dus de grote was een heerlijke luxe. De voortent was ruim genoeg om in te zitten en hoog genoeg om te kunnen staan. Dit was ideaal voor koudere ochtenden of regenachtige dagen. Enige minpunt van de tent is dat het water op het doek recht boven de voortent bleef liggen. Dit zorgde dat tijdens een storm hierdoor een hele kuil ontstond. Doormiddel van het doek omhoog te duwen liep is dit eenvoudig op te lossen, het doek zelf is goed waterdicht want er kwam geen druppel doorheen.

  • Vrouw
    50-59
    15 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA
    Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Snelle levering

  • Man
    20-29
    02 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super tent
    Ruime tent, handig opstaand grondzeil. Aparte vorm opbergtas

    Super tent. Gewoon waar voor je geld. Erg ruim, pas als je hem ziet staan zie je pas hoe groot hij is. Ondanks zijn formaat is de opbergtas relatief klein. Hier en daar is de afwerking misschien niet helemaal perfect, maar voor die 200 euro neem ik het voor lief. Op dag 2 de hele dag zware regenval, maar dat was voor deze tent geen probleem. En doordat hij zo ruim is kan je gelukkig nog lekker binnen zitten.

    Al met al was ik uiteindelijk verbaast hoeveel tent je krijgt voor maar 200 euro. Zeker een aanrader voor beginnende kampeerders, kampeerders met een budget of als grote festivaltent.

  • Man
    30-39
    13 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    op minder dan 10min opgezet
    makkelijk recht te zetten op mijn eentje niets

    - stokken inschuiven
    - achterste ankerpunten vastzetten
    - recht trekken met voorste ankerpunten
    - lijnen rondom vast
    - binnentent inklikken en haken
    - genieten

  • Vrouw
    40-49
    11 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top gezinstent
    Stevige tent Mist een extra grondzeil voor de slaapkamers

    Stevige gezinstent,heeft een storm doorstaan van meer dan 50/km per uur
    Hadden 2 dagen constant regen had,waardoor geen enkele negatieve punt is waar we ons aan ergerden.
    Mist wel een extra grondzeil bij de slaapkamersdepartementen.
    Ruime tent ook bij slecht weer.
    Een echte aanrader

  • Man
    20-29
    26 July 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed maar stok te kort in verpakking
    Stevig en gebruiksvriendelijk Stok te kort

    Stok te kort in verpakking en ventielatie niet afsluitbaar in slaap gedeelte waardoor bij hevige wind veel wind binnen komt voor de rest prima tent

    Antwoord van het merk :

    Bedankt om je feedback omtrent de tent family T5.2 met ons te delen. Bij deze wens ik mij te verontschuldigen voor de ongemakken die je hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product. Het is absoluut niet normaal dat de stok te kort is. Het probleem met de ventilatie is mischien ook een productiefout. Onze tenten hebben 2 jaar garantie en nodig ik u dus uit om uw tent om te ruilen of uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuzen.

    Met vriendelijke groeten,
    Vincent Chabot DSP Sports de randonnée DECATHLON

NAAR BOVEN