WELDRA UITGEPUT

Gezinstent Air Seconds 4 | 4 personen

Ref :
8330634
Pluspunt van het artikel
Een tent voor 4 personen die makkelijk en snel op te zetten is. De ideale combinatie voor een kamperend gezin dat rondtrekt, met 1 slaapruimte en een leefruimte waar je kunt zitten.
Users reviews
4.6 / 5 22 Reacties
vanaf
149,99 €124,90 €*
Prijs geldig van 06/06/2016 tot einde voorraad

Users reviews

4.6 / 5 22 Reacties
21 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  18 February 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Helaas inkijk in de voortent

  Het is een handige tent. staat erg snel maar de inkijk in de voortent, die dus niet afsluitbaar is aan de zijkanten is erg irritant.

 • Man
  50-59
  01 October 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Leukste tent die ik ooit had.
  Snel - Compleet - Compact Geen muggengaas aan slaapcompartiment

  Ik kende de tent al van collega-motorrijders en stond steeds versteld hoe vlug deze rechtstond. Maar inderdaad, +/- 10 minuten om ze geheel op te zetten en evenveel tijd om ze terug in te pakken.
  Nu nog 4 sterren omdat ik ze maar even opgezet heb om op fouten na te kijken en er dus nog geen kampeerervaring mee heb.

  Antwoord van het merk :

  Beste Luc,

  Bedankt om ons je mening te geven over deze familietent van Quechua.
  Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
  Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

  Met sportieve groeten!

  Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  Luc find this answer useful

 • Vrouw
  50-59
  20 September 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  effe wennen!
  Ruim, zeer degelijke kwaliteit, Loopt erg schuin af

  In allerijl gekocht omdat tijdens slecht weer mijn kleine tentje lekte. Ongelooflijk makkelijk op te stellen, duidelijke instructies maar toch kreeg ik ze niet strak. Bleek dat ik ze niet hard genoeg had opgepompt. Andere pomp met drukmeter gekocht en op 7 bar gezet, toen stond ze wél strak. Ik sliep er alleen in, ruimte zat dus. De regen kwam met bakken uit de lucht vallen en dan kan je ze helaas niet laten open staan, vanwege de erg schuine zijde die meteen ook de ingang is. Opgelost met het spannen van een tarp. Terug in de zak krijgen vergt wat oefening. Jammer dat ze niet zelfopblaasbaar is, want zo'n pomp is groot en lomp.

  Antwoord van het merk :

  Peggy,

  eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over onze opblaasbare kampeertent van Quechua.
  Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
  Zoals jezelf al aanhaalt is het van belang een pomp te hebben die voldoende druk kan leveren om de tent strak en correct op te zetten.
  Een zelfopblaabare tent zou inderdaad nog makkelijker zijn, maar hier steekt hetzelfde probleem van druk de kop op. Al ben ik ervan overtuigd dat onze ingeniuers hier best wel mee in hun hoofd zitten.
  In ieder geval wens ik je nog veel plezier met je tent van Quechua.

  Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

Productvoordelen

Vlotte montage / demontage
Snel en eenvoudig op te zetten, "all-in-one" opblaasstructuur.
Voor meer personen
Woonruimte van 3,8 m² (h. 145 cm ), 1 slaapruimte, grondzeil met opstaande rand.
Vermindering van warmte
Buitentent van de leefruimte gevoerd om condensvorming te beperken.
Duisternis
Stevigheid
Bestand tegen wind van 50 km/u (windkracht 6): getest op een draaiplatform.
Waterdichtheid
Getest onder douche van 200 mm water/u (tropische stortbui) en op het terrein.
Onderhoudsgemak
2 jaar garantie. De onderdelen kan je laten repareren in onze Ateliers.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: tent om in te slapen en te leven

DE KENMERKEN

Aantal personen
4 personen
Opzetten
OPBLAASBAAR
SLAAPRUIMTE
1
Gewicht
8,8 kg
Meer ruimte
neen
Samenstelling
Binnenkamer : 70.0% Polyester, Binnenkamer : 30.0% Polyethyleen Stof buitenkant : 85.0% Polyester, Stof buitenkant : 15.0% Polyurethaan Zadelboog : 100.0% Glasvezel Achtertas : 100.0% Polyester
Tests
De waterdichtheid van de Quechua-tenten wordt getest door de hele tent 4 uur lang te onderwerpen aan een douchetest met 200 l water/u/m² (200 mm regen/uur). De test met de waterkolom (= mm Schmerber) meet enkel de waterdichtheid van de stof. Die test gaat na of er geen water binnendringt via de naden, kleppen, openingen, ritsen enz. Windweerstand: wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent van elke kant bloot te stellen aan de wind. Tests in reële omstandigheden.
Ontworpen voor
een gezin van vier dat gaat kamperen en een snel op te zetten en af te breken tent wil met een woonruimte waar je kunt zitten.
Garantie
Al onze tenten kunnen worden gerepareerd in je gewone Decathlon-atelier.

TIPS

Onderhoudstips
1. Reiniging - indien nodig kan je de tent reinigen met water en zeep en daarna afspoelen (dat mag met de tuinslang). Vervolgens moet je de tent volledig laten drogen. 2. Harsvlekken - … erg moeilijk te verwijderen: laat de vlek eerst goed drogen en krab dan het hars (voorzichtig) weg, hou er een ijsblokje tegen aan de binnenkant van de tent, dan breekt het hars en komt het gemakkelijker los. 3 OPBERGEN – na gebruik of na het reinigen goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.
Opslag Tips
Opbergen - na gebruik of na het reinigen eerst goed laten drogen om geurtjes of schimmel te voorkomen.
Gebruikslimiet
Gebruik uitsluitend de handpomp: Ref.: 8243066

Bijkomende informatie

Garantie
We geven 2 jaar waarborg op alle tenten bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon geldt als aankoopbewijs). Bij een probleem kan je je tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlonwinkel.
Opzetten/afbreken
Opblaasbare all-in-one structuur (voorgemonteerde binnen- en buitentent). 2 opblaaspunten.
Verluchting
Buitentent van de leefruimte is gevoerd voor een betere verluchting en om condensatie te beperken. Een verluchting achter het slaapcompartiment.
Afmetingen en gewicht; afmetingen opgevouwen
1 grote slaapruimte van 240 x 205 cm en een max. hoogte van 125 cm. Woonruimte van 4 m² en 145 cm hoogte waar je met 4 rond een tafel kunt zitten. Tentzak: 58 x 38 x 18 cm. Gewicht: 8,8 kg.
Zonbescherming
Het doek van de buitentent filtert UV-stralen met een SPF 30. Opgelet: gewoon door een openstaande tentingang kunnen heel wat UV-stralen binnenkomen.
Woongedeelte
Woonruimte van 4 m² met grondzeil met opstaande randen die aan de ingang kunnen worden platgelegd. 2 plastic raampjes. Zakken aan de buitenkant van het slaapcompartiment.
Stokken, haringen
Opblaasbare bogen: Constructie met opblaasbare bogen in 3 lagen: 1 "binnenband" in TPU, 1 polyethyleen hoes met rits en 1 koker om de boog aan de buitentent te bevestigen. Haringen: Uitstekend bestand tegen verbuiging (staal van 6 mm diameter).
Waterdichtheid
Alle Quechua-tenten zijn getest in het laboratorium: de hele tent wordt 4 uur lang onderworpen aan 200 liter/uur/m² (200 mm/uur)! en tijdens een testmissie. (Buitentent in polyester met PU-coating 2.000 mm, grondzeil in polyethyleen van 120 g/m², alle naden werden waterdicht gemaakt met thermisch gelijmde stroken). Dankzij een binnentent in ademend polyester onder de buitentent is er geen contact met de druppels condens die zich automatisch neerzetten aan de binnenkant van de buitentent.
Windbestendigheid
wij testen onze tenten in een windtunnel op een draaiplaat om de tent van elke kant bloot te stellen aan de wind. Als de tent correct is opgesteld, met alle spanlijnen opgespannen, is de tent geschikt voor gebruik tot een windsnelheid van 50 km/u aan de grond.
Opbergmogelijkheden
De leefruimte en slaapcompartimenten zijn uitgerust met zakken.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

129,99 €*
4.00 / 5 226 Reacties
  79,99 €*
  4.30 / 5 104 Reacties
   199,99 €*
   4.20 / 5 180 Reacties
    499,99 €*
    4.00 / 5 125 Reacties
     NAAR BOVEN