Gezinstent Air Seconds 4 | 4 personen
149,99 €*

Reviews on

Gezinstent Air Seconds 4 | 4 personen

4.7 / 5 21 Reacties
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    01 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Leukste tent die ik ooit had.
    Snel - Compleet - Compact Geen muggengaas aan slaapcompartiment

    Ik kende de tent al van collega-motorrijders en stond steeds versteld hoe vlug deze rechtstond. Maar inderdaad, +/- 10 minuten om ze geheel op te zetten en evenveel tijd om ze terug in te pakken.
    Nu nog 4 sterren omdat ik ze maar even opgezet heb om op fouten na te kijken en er dus nog geen kampeerervaring mee heb.

    Antwoord van het merk :

    Beste Luc,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze familietent van Quechua.
    Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Luc find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    20 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    effe wennen!
    Ruim, zeer degelijke kwaliteit, Loopt erg schuin af

    In allerijl gekocht omdat tijdens slecht weer mijn kleine tentje lekte. Ongelooflijk makkelijk op te stellen, duidelijke instructies maar toch kreeg ik ze niet strak. Bleek dat ik ze niet hard genoeg had opgepompt. Andere pomp met drukmeter gekocht en op 7 bar gezet, toen stond ze wél strak. Ik sliep er alleen in, ruimte zat dus. De regen kwam met bakken uit de lucht vallen en dan kan je ze helaas niet laten open staan, vanwege de erg schuine zijde die meteen ook de ingang is. Opgelost met het spannen van een tarp. Terug in de zak krijgen vergt wat oefening. Jammer dat ze niet zelfopblaasbaar is, want zo'n pomp is groot en lomp.

    Antwoord van het merk :

    Peggy,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over onze opblaasbare kampeertent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Zoals jezelf al aanhaalt is het van belang een pomp te hebben die voldoende druk kan leveren om de tent strak en correct op te zetten.
    Een zelfopblaabare tent zou inderdaad nog makkelijker zijn, maar hier steekt hetzelfde probleem van druk de kop op. Al ben ik ervan overtuigd dat onze ingeniuers hier best wel mee in hun hoofd zitten.
    In ieder geval wens ik je nog veel plezier met je tent van Quechua.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    30-39
    25 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Moderne en snelle tent
    prijs, handig op te zetten, ruimtewonder pakformaat, geen minipomp meegeleverd

    Leuke tent, waar je met 2 volwassenen en 2 kinderen prima in kunt slapen. Wellicht voor een hele vakantie ietwat krap, maar bijvoorbeeld een enkele overnachting of op fietsvakantie een handig ding. Jammer dat er geen handige (mini)pomp wordt meegeleverd, zodat je in geval van nood altijd iets compacts bij je hebt. De los aan te schaffen pomp is namelijk erg lomp en groot. Ik maak wel een adapter voor op m'n fietspomp, waarmee ik het laatste beetje druk kan opbouwen. Doek voelt solide aan, evenals de bevestigingspunten en spanlijnen. Zelfs wat reserve-onderdelen zitten erbij. Ondanks de ruime ventilatiegaten toch behoorlijk wat condensvorming, maar dat is denk ik inherent aan nylon doek.

  • Man
    60 of ouder
    18 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Gezinstent Air Seconds 4 | 4 personen
    Ziet er goed uit is hellemaal klompleet Nog niks gevonden

    Heb de tent nog niet gebruikt, heb de tent even in mijn achter tuin opgezet
    Het staat zo even een paar keer pompen en het staat.
    Is goed afgeleverd

  • Man
    30-39
    14 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Praktisch, snel, en prima geprijst

    Wat kan het leven van een kampeerder in de loop der jaren verbeteren. Waar ik vroeger met loodzware plunjebalen met kleurgecodeerde stokken hoopte hoopte op geluk, is dat met deze tent wel anders! In letterlijk 10 minuten stond alles.... we hadden niet eens tijd om geïrriteerd te raken! Hoewel 4 persoons, zou ik hier niet meer dan twee personen in laten slapen. Ook het afbreken was goed te doen, er is zelfs in de verpakking ruimte overgelaten omdat elke kampeerder weet dat je het product nooit meer zo strak opgerold krijgt als het uit de fabriek komt. Goed over nagedacht van Quechua. Ventilatie was voldoende, maar niet bijzonder, daar is ook het grote broertje van dit model voor beschikbaar... erg fijne tent!

  • Man
    60 of ouder
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super deze tent, een echte aanrader.
    Snel opzetten en afbreken, kan tegen een storm. Niets, echt niets...

    Deze tent staat echt in 5 minuten recht, en blijft dat ook... (lachje)... jawel, de tweede dag van de vakantie op 30 meter van Lac Léman in Zwitserland 's nachts noodweer gehad. Stortregen, een onweer om U tegen te zeggen, en een storm tot 80 km/uur. Alles is droog gebleven, en de tent is, in tegenstelling tot veel andere tenten, blijven rechtstaan. Voor 4 personen is deze tent wel aan de krappe kant, maar met 2 lukt het heel goed, en is er ruimte zat. Een kind zou er eventueel ook nog makkelijk bij kunnen. De tent afbreken is ook een fluitje van een cent, op 5 minuten gepiept, en je moet niet wringen om het terug in de zak te krijgen. Zoek je een tent die supersnel is op te zetten, en ook af te breken, voor 2 personen plus eventueel een kind, zoek niet langer, dit is hem. Super tevreden van...

    Antwoord van het merk :

    Beste Eddy,

    bedankt met je review over de opblaasbare kampeertent van Quechua.
    Het is steeds leuk om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Zo te zien heeft deze tent meer als voldaan aan zijn beloftes, en hadden andere kampeerders minder succes.
    Ik hoop dat je nog vele jaren mag genieten van deze tent en aarzel zeker niet om een foto op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Eddy find this answer useful

  • 17 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Heerlijke tent, alles wat je nodig hebt

    Wat een fijne tent! Staat binnen no time en is super stevig. Ruim, maar misschien een beetje krap voor vier personen. Met z'n tweeën is het meer dan voldoende. In de voortent kun je al je gerei kwijt en twee kampeerstoeltjes, dus als het waait of regent kun je comfortabel binnen zitten. Binnentent beschermt goed tegen wind en kou, en ventileert toch goed. Enige reden dat ik nog geen 5 sterren geef is dat ik niet weet wat hij doet in meerdere uren regen, wij hebben maar een klein buitje gehad en het parelde goed af. Echt een hele fijne tent!

  • Vrouw
    40-49
    11 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super tent
    makkelijk op te zetten, ruim, licht en ziet er leu

    Heerlijke tent. Echt makkelijk op te zetten en weg te vouwen. Ik had geen moeite met de tent weer in de hoes te krijgen. Prima prijs voor een super tent.

  • Vrouw
    02 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Air tent
    Snel en makkelijk op te zetten. Geen

    Dit is een geweldige tent, die makkelijk en snel is op te zetten ook als je alleen bent. Veel ruimte. De gehelmtentbis maar een klein pakket van 8 kilo.

  • 40-49
    11 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Happy Campers
    Ken je dat gevoel van GEDOE? Dat is voorbij! -

    Top tentje, lekker makkelijk en nooit meer hoofdbrekens hoe die v...... tent ook al weer in elkaar gezet moest worden

NAAR BOVEN