Gezinstent Arpenaz 4 | 4 personen
79,99 €*

Reviews on

Gezinstent Arpenaz 4 | 4 personen

4.3 / 5 22 Reacties
20 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    24 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz 4 gezinstent
    Gemak van opzetten, integratie van slaapvertrekken Buitentent dichtbij slaaptent, extra spanpunten

    Fijne tent, veel ruimte voor 2-3 personen, lijkt wat krap voor vier personen.

  • Man
    20-29
    30 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne ruime tent voor 2 person
    Prijs, grootte Geen grondzeil onder de voortent

    Ik heb nu 2 weken met deze tent gecampeerd. Redelijk makkelijk op te zetten, lekker ruim (voor 2 personen, dat wel) en makkelijk weer op te ruimen.

    Enige nadeel: de voortent heeft geen grondzeil. Ik heb er zelf een dekzeil onder gelegd, maar daar loopt wel makkelijker regenwater op. Maar, ook in de regenachtige week die ik heb gehad waren er geen echte problemen, ben erg blij met deze tent.

  • Vrouw
    20-29
    29 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima tent!
    Makkelijk op te zetten. Ruime voortent. Mogelijk te klein voor 4 personen.

    Tevreden over de tent die we ontvangen hebben! We gebruiken de tent voor 2 personen, voldoende ruimte. Vraag me af hoe dat met 4 personen is.

  • Vrouw
    40-49
    04 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gezinstent Arpenaz 4 is oke
    lekker ruim, goed op te zetten helaas geen zeil in het voor portaal.

    voor portaal ook zeil bevestigen. Nu met regen natte knieen en alles wat er staat wordt vies.

  • 40-49
    03 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heel goede tent
    handelbaar ,makkelijk op te stellen ,goede kwalite geen grondzeil bij voor in gedeelte voortent

    na paar keer instructie video gezien te hebben
    alleen tent recht gezet
    dus heel goed handelbaar om tent alleen op te zetten
    tent is waterdicht en je kan er heel gemakkelijk 2 persoons luchtmatras in kwijt in slaap gedeelte
    gebruikt op camping in ardennen

    Antwoord van het merk :

    Beste Paul,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de kampeertent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.Het grondzeil is bij deze tent niet aanwezig om de prijs zo laag mogelijk te houden, in ons assortiment tentaccessoires vindt u vast een grondzeil dat past in deze tent.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    paul find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    02 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs/kwaliteit Top product voor 2 personen
    Eenvoudig opzet, geen water (ook niet bij storm) (te) Krap voor vier personen

    2 nachten achter elkaar een hevige storm en wij bleven lekker droog en onze tent bleef mooi staan. Ik vind ze ideaal van grote voor 2 volwassenen en onze hond die in de voortent in de bench slaapt. De 2de nacht bij de storm zijn onze oudere kinderen toch even bij ons komen liggen, het kan met 4 maar zeer close.

    Antwoord van het merk :

    Beste Julie,
    bedankt alvast om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de kampeertent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon. Met vier personen is deze tent net goed om in te slapen voor één tot twee nachten. Wij raden bij de aankoop steeds +1 te doen bij de tent om het comfort te garanderen.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op www.decathlon.be te posten.
    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Julie find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    20 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    mooie eenvoudige tent
    makkelijk op te zetten

    Verleden jaar deze tent gekocht. Heel tevreden.
    Eenvoudig op te zetten. Tent kan je ook alleen opzetten! En niet duur.

  • Man
    30-39
    30 June 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi product
    Makkelijk op te zetten en goede kwaliteit Geen

    Deze heb ik voor mijn 2 kinderen gekocht. Het is een mooie en compacte tent (waar 3 grote matrassen in passen). Ondanks een scherpe prijs, is dit in mijn optiek een kwalitatief goede tent.

    Antwoord van het merk :

    Beste Erik,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze kampeertent Arpenaz Family 4.1 van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop van Decathlon.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Eric find this answer useful

  • Man
    40-49
    16 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi tent
    Snel op te zetten Geen

    Geen

  • Vrouw
    50-59
    11 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Erg blij met deze tent
    opzetgemak, lichtgewicht, leuk compact. niet kunnen vinden

    Niet geschikt voor 4 personen. Maar met 2 personen en een hond heb je genoeg ruimte in de cabine, ook voor bagage etc. De voortent is groot genoeg om met een tafeltje en 2 stoelen te zitten en je kan je toch nog staande aankleden ( met gebogen hoofd) . Wel hebben we zelf een apart lichtgewicht grondzeil voor de hele tent erbij gekocht. Het voorgedeelte van de tent kan je nu indien gewenst helemaal openklappen wanneer je een heel ruime en zonnige entree wilt hebben.
    Erg prettig is het dat de slaapcabine voorbevestigd is zodat je met opzetten niet hoeft na te denken hoe dat in elkaar steekt. De tent staat echt in 10 minuten!

NAAR BOVEN