Gezinstent Arpenaz 4.1 | 4 personen 1 leefruimte

Ref :
8294502
Pluspunt van het artikel
Gemakkelijk op te zetten vierpersoonstent met 1 slaapcompartiment en een hoge leefruimte met grondzeil met opstaande randen.
Users reviews
4.3 / 5 64 Reacties
vanaf
99,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Users reviews

4.3 / 5 64 Reacties
63 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  30-39
  02 February 2017
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  de beste tent voor deze prijs

  Vorig zomer zijn we voor het eerst met z'n 2en en deze tent naar Kroatië geweest. Er was ruimte genoeg voor een hoog luchtbed, een koelkastje en 2 camping kastjes en bij slecht weer hebben we er zelfs met 2 stoelen en een tafel in gezeten. kortom, de afmetingen zijn perfect (voor 2 pers.) In Kroatië kregen we te maken met een "borastorm" met windstoten van 100 km per uur, prettig was het zeker niet maar de tent heeft het heel dapper volgehouden en is er zonder beschadigingen of scheuren uit gekomen met alleen de normale bevestigingspunten. Enige minpunt was/is dat er weeffouten in het grondzeil zitten waardoor hij niet waterdicht is in de voortent. Enige verbeterpunt wat ik bedenken kan: het zou prettig zijn als de tent ook ergens te sluiten is met gaas zodat je met warmte beter kunt ventileren en toch je tent kunt afsluiten.

 • Man
  40-49
  23 January 2017
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  heel tevreden
  heel goede tent voor een kleine prijs. venster zou aan twee kanten mogen zijn

  weken met deze tent gaan kamperen en nooit problemen ook niet bij een zware storm.Veel ruimte met 2 personen.

  Antwoord van het merk :

  Beste,

  Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met deze kampeertent, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

  Met vriendelijke groeten,

  Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

  jerre find this answer useful

 • Vrouw
  20-29
  07 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Verkeerde tentstokken?
  Ruim Verkeerde tentstok meegeleverd?

  Wij probeerde deze tent voor het eerst uit in Frankrijk. Het was wel duidelijk hoe je hem moest opzetten, alleen was de voorste tentstok te lang. Na een tijdje hadden we de stok hoe hij zou moeten zitten, maar de ingang stond scheef en de tentstok stond heel erg op spanning. Waarschijnlijk is die tentstok gewoon veel te lang...

Productvoordelen

Voor meer personen
Leefruimte van 5,9 m² met grondzeil met opstaande randen, binnentent 210x280 cm.
Vlotte montage / demontage
Gemakkelijk op te zetten: bogen met kleurmarkeringen.
Vermindering van warmte
Dubbel dak boven de leefruimte om te verluchten en condensvorming te beperken.
Duisternis
Stevigheid
Bestand tegen wind van 50 km/u (6 Bft): getest in windtunnel op draaiplatform.
Transportgemak
Draagriemen. Tentzak van 60 x 24 x 24 cm. 35 liter. Gewicht: 9,8 kg.
Waterdichtheid
Getest onder douche van 200 mm water/u/m² (tropische bui) en op het terrein.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: slaaptent - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Aantal personen
4 personen
Opzetten
bogen
Slaapcomp.
1
Gewicht
9,8 KG.
Meer ruimte
neen
Samenstelling
Stof buitenkant : 100.0% Polyester Binnenkamer : 100.0% Polyester Zadelboog : 100.0% Glasvezel Vloerbedekking : 100.0% Polyethyleen Achtertas : 100.0% Polyester
Tests
De waterdichtheid van de QUECHUA-tenten wordt getest door de volledige tent 4 uur lang bloot te stellen aan 200 l water/uur/m² (200 mm regen/uur). De waterkolomtest (= mm schmerber) meet alleen de waterdichtheid van het doek. Met onze test kunnen we garanderen dat er geen water binnendringt via naden, flappen, openingen, ritsen enz. Windbestendigheid: Wij testen al onze tenten in een windtunnel op een draaiplatform om de tent van elke kant bloot te stellen aan wind. Tests in reële omstandigheden
Ontworpen voor
een gezin van vier dat op zoek is naar een tent met één slaapcompartiment en een hoge leefruimte.
Garantie
2 jaar. Reparatiemogelijkheid: Al onze tenten kunnen worden gerepareerd in onze ateliers.

TIPS

Onderhoudstips
1 REINIGING: - indien nodig kun je de tent reinigen met een sopje en daarna afspoelen (dat mag met de tuinslang). Laat de tent goed drogen voor je hem opbergt. 2 HARSVLEKKEN: erg moeilijk te verwijderen: laat de vlek eerst goed drogen en krab dan het hars voorzichtig weg. Houd er een ijsblokje tegen aan de binnenkant, dan breekt het hars en komt het gemakkelijker los. 3 OPBERGEN: na gebruik of na het reinigen de tent steeds goed laten drogen om schimmel en geurtjes te voorkomen.
Opslag Tips
Opbergen - na gebruik of na het reinigen de tent steeds goed laten drogen om schimmel en geurtjes te voorkomen.
Gebruikslimiet
Slaapbreedte max. 60 cm per persoon.

Bijkomende informatie

Leefruimte
Leefruimte van 5,9 m² met een hoogte van 1,90 m. Grondzeil met opstaande randen, aan de tentingang kan de rand plat worden gelegd. Te verduisteren raam in pvc.
Opzetten / Afbreken
3 bogen die je in de tunnels schuift en opspant door ze vast te zetten in de gleuven onderaan de buitentent.
Zonnebescherming
De stof van de buitentent filtert uv-stralen met een SPF 30. Opgelet: door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen.
Verluchtingen
Dubbel dak boven de leefruimte om te verluchten en condensvorming te beperken. Verluchting voor- en achteraan.
Windbestendigheid
Wij testen al onze tenten in een windtunnel op een draaiplatform om de tent van elke kant bloot te stellen aan wind. Als de tent correct is opgezet, met alle scheerlijnen goed aangespannen rondom, is hij bestand tegen windsnelheden tot 50 km/u aan de grond.
Waterdichtheid
Net als bij alle tenten van Quechua werd veel aandacht besteed aan de waterdichtheid. De VOLLEDIGE TENT werd in een lab getest onder 200 liter water per uur en per m² (200 mm regen per uur!) en tijdens onze testmissies. -- Buitentent in polyester met polyurethaan coating van 2000 mm -- Naden waterdicht gemaakt met thermogelijmde stroken -- Grondzeil in polyethyleen van 140 g/m² 5000 mm weerstand.
Bogen, haringen
Bogen: Al onze glasvezel bogen worden onderworpen aan een dubbele kwaliteitscontrole om een uitstekende breukvastheid te garanderen. Haringen: Uitstekend bestand tegen torsie (staal van 6 mm diameter).
Afmeting en gewicht, afmeting opgevouwen
1 slaapcompartiment van 210 x 240 cm. Leefruimte van 5,9 m² met hoogte van 190 cm. Tentzak: 60 x 24 x 24 cm. Gewicht: 9,8 kg.
Garantie
Op al onze tenten geldt 2 jaar garantie bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon gelden als aankoopbewijs). Bij een probleem kun je de tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. ...). Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

WELDRA UITGEPUT
Vanaf
149,99 €129,99 €*
4.60 / 5 22 Reacties
  79,99 €*
  4.30 / 5 22 Reacties
   199,99 €*
   4.10 / 5 13 Reacties
    499,99 €*
    4.20 / 5 23 Reacties
     NAAR BOVEN