99,99 €*

Reviews on

Gezinstent Arpenaz 4.1 | 4 personen 1 leefruimte

4.3 / 5 64 Reacties
63 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    02 February 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    de beste tent voor deze prijs

    Vorig zomer zijn we voor het eerst met z'n 2en en deze tent naar Kroatië geweest. Er was ruimte genoeg voor een hoog luchtbed, een koelkastje en 2 camping kastjes en bij slecht weer hebben we er zelfs met 2 stoelen en een tafel in gezeten. kortom, de afmetingen zijn perfect (voor 2 pers.) In Kroatië kregen we te maken met een "borastorm" met windstoten van 100 km per uur, prettig was het zeker niet maar de tent heeft het heel dapper volgehouden en is er zonder beschadigingen of scheuren uit gekomen met alleen de normale bevestigingspunten. Enige minpunt was/is dat er weeffouten in het grondzeil zitten waardoor hij niet waterdicht is in de voortent. Enige verbeterpunt wat ik bedenken kan: het zou prettig zijn als de tent ook ergens te sluiten is met gaas zodat je met warmte beter kunt ventileren en toch je tent kunt afsluiten.

  • Man
    40-49
    23 January 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    heel tevreden
    heel goede tent voor een kleine prijs. venster zou aan twee kanten mogen zijn

    weken met deze tent gaan kamperen en nooit problemen ook niet bij een zware storm.Veel ruimte met 2 personen.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Alvast bedankt voor uw tijd om ons product te beoordelen. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Indien u nog foto's heeft van momenten of avonturen met deze kampeertent, aarzel dan niet om deze ook met ons te delen.

    Met vriendelijke groeten,

    Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON

    jerre find this answer useful

  • Vrouw
    20-29
    07 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Verkeerde tentstokken?
    Ruim Verkeerde tentstok meegeleverd?

    Wij probeerde deze tent voor het eerst uit in Frankrijk. Het was wel duidelijk hoe je hem moest opzetten, alleen was de voorste tentstok te lang. Na een tijdje hadden we de stok hoe hij zou moeten zitten, maar de ingang stond scheef en de tentstok stond heel erg op spanning. Waarschijnlijk is die tentstok gewoon veel te lang...

  • Man
    06 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    .

    .

  • Man
    40-49
    03 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    heel goede tent
    goede kwaliteit en makkeluijk op te zetten stokken kleine boog mogen sterker zijn

    ik heb deze tent via via kunen kopen dus niet uit winkel
    deze was nog maar 5 keer gebruikt
    normaal is het tent voor met 2 op te stellen
    maar na paar keer instructievideo te bekijken
    heb ik ze gisteren alleen opgesteld
    eens de bogen geplaatst zijn staat tent zo opgesteld
    zowel slaapcompartiment als grondzeil zijn makkelijk te bevestigen
    en is er ruimte genoeg om in te kamperen en slapen

    Antwoord van het merk :

    Beste Paul,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze familietent van Quechua.
    Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je Decathlon product.
    Heb je nog leuke foto's van dit product, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met vriendelijke groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    paul find this answer useful

  • 27 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Toptent
    Ongelooflijk veel waar voor je geld. Het tentdoek is net iets te kort

    De tent die wij bij een kampeerwinkel besteld hadden werd verkeerd geleverd, de dag voordat wij op vakantie naar Noorwegen zouden gaan. Snel naar de Decathlon gegaan en daar voor een fractie van de prijs van die tent deze gekocht: hadden we achteraf meteen moeten doen. De tent is makkelijk op te zetten, en ook bij zware onweersbuien en bijbehorende windvlagen blijft hij overeind en lekt nergens. Voor vier personen lijkt hij me wat krap, wij hadden met z'n tweeën hadden we plek zat (ook genoeg hoofdruimte). Drie personen past zeker. Voor het mooie had het tentdoek net iets langer mogen zijn, nu past het als je hem snel op zet meestal al één kant wel, aan de andere kant heb je een flinke kier.

  • Vrouw
    20-29
    19 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gezinstent Arpenaz 4.1
    Makkelijk opzetbaar & afbreekbaar De slaapcabine heeft geen extra onderzeil

    Een makkelijk opzetbare & afbreekbare tent
    Redelijk duidelijke beschrijving bijgevoegd
    Jammer dat de tent geen extra onderzeil biedt aan de slaapcabine
    Onmogelijk om alles terug in een pakket te vormen

  • Vrouw
    30-39
    17 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ben super tevreden !!
    grote storm overleefd !! Totaal waterdicht !! Nee.. Ben super tevreden !!

    100% waterdicht
    Groot genoeg voor 4 personen

  • Man
    60 of ouder
    07 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gebruik Gezinstent Arpenaz 4.1 | 4
    Prima ruimte, waterdicht, raampje, voldoende venti Regenwater kan aan de voorkant naar binnen lopen.

    Heeft ook erg slecht weer goed doorstaan.
    prima ruimte.
    Tijdens slecht weer hebben we wel een verhoging onder het grondzeil van de ingang gelegd. Dit, om te voorkomen dat het water naar binnen loopt.

  • 60 of ouder
    30 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Formidable, prima tent.
    Doordacht ontwerp met aandacht voor details Geen negatieve opmerkingen

    Als ervaren kampeerder in, meestal duurdere, tenten. Deze Arpenaz family 4.1 gekocht. Reden: stahoogte, ruim, compact verpakt en niet te zwaar. Op een Franse camping de tent voor de eerste keer uitgepakt en opgezet. Conclusie: Makkelijk op te zetten. Doordacht ontwerp en goed afgewerkt. nette stiknaden en goede bevestigingen van scheerlijnen en overige bevestigingen. Stevige stokken en prima tentharingen. 4 opberg vakjes in de binnentent. Voldoende ventilatie met muggengaas. ophanghaakjes voor tentlampjes. Goede grondzeilen. Reserve stokdelen en reserve elastiek !!! Waterdicht tijdens stevige regenbuien. Een prima tent voor deze prijs. Er in gekampeerd met 2 personen.

NAAR BOVEN