Gezinstent Arpenaz 5.2 XL | 5 personen 2 grote slaapcompartimenten
329,99 €*

Reviews on

Gezinstent Arpenaz 5.2 XL | 5 personen 2 grote slaapcompartimenten

4.2 / 5 20 Reacties
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veel leefruimte
    Grote leefruimte, ventilatie, handig opzetten Paar ontwerpfoutjes (zie tekst)

    Ruime tent met veel ventilatie wat altijd erg fijn is bij een nylon tent.
    Zou m zo weer aanschaffen.
    Nadeeltjes: zijdeur staat op spanning waardoor rits slecht te sluiten is.
    Voorzijde is breed en mist een bevestigingspunt in het midden aan de ondergrond. Het waait namelijk makkelijk naar binnen. Niet prettig bij iets hardere wind.

  • Man
    60 of ouder
    21 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prettige, handige en ruime tent
    Praktisch, ruimte, regenluifels bij de ingangen, Water blijft staan op de tent. Ingang flappert

    Bevalt goed, zeer functioneel. Veel ramen en ventilatiemogelijkheden

  • Man
    20-29
    21 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    eenvoudige tent om op te zetten
    Stevige tent ,en is makkelijk om op te zetten.

  • Man
    40-49
    10 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    quechua 5,2 XL Arpenaz
    ruimte, prijs kwaliteit verhouding uitmuntend! Rits voordeur staat onder teveel spanning

    Zeer ruime tent, goed waterdicht, ideaal kuipzeil. goede en ruime beluchting mogelijkheden.

  • Man
    40-49
    08 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Tolles Zelt
    viel platz, verringert die hitze dank doppeldach einige nähte lassen nach

    Habe dieses Zelt vor dem Urlaub gekauft.
    Im Urlaub war das zelt eine echte freude, viel platz und dank dem doppeldach wird die hitze etwas verringert.
    Leider mussten wir 2 kleine löscher in der wand bemerken da die sonne durchschien. Ebenfalls haben einige nähte fehler. Bin froh das diese nicht gerissen sind, denke das diese jedoch beim nächsten mal nicht halten.
    Da wir das Zelt erst im Urlaub aufgebaut haben und es auch gebraucht haben ist es jetzt schwer zu beweisen das dies schon vorher war. Kann mich leider nicht auf dieses zelt für den nächsten Urlaub verlassen.

  • Vrouw
    30-39
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende aankoop.
    Zeer ruim, zowel slaapcompartimenten als voortent. Duurt wat langer om op te bouwen en af te breken.

    /

    Antwoord van het merk :

    Beste Ruth,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze familietent van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Indien je een tent zoekt die sneller opstaat, kan ik je onze Air Seconds Family 5.2xl Ref: 1357356 aanraden.
    Dit is de opblaasbare versie van jouw aangekochte tent. Je kan de productfiche bekijken op onze website.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop,aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    24 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    goed bevallen maar.....
    genoeg ruimte De vooropening staat te strak, gaat moeilijk dicht

    De eerste keer 4 uur bezig geweest met opzetten maar nu we weten hoe het moet gaat het zeer snel. Afbreken is zo gebeurd. De ruime tas is zeer handig in gebruik. Royale leefruimte voldoet ook bij slechtweer.
    Harde wind, onweer, regen en hitten doorstaan.
    Ik mis wel echt een passende luifel of tarp.
    De rist van de vooropening staat echt op hoogspanning hopelijk gaat hij niet snel stuk. De haringen gaan we vervangen deze zijn wat klein en niet zo sterk.

  • Man
    30-39
    20 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goeie tent
    instructies, prijs, goed muggengaas

    de ringetjes om zeil omhoog te houden, breken te snel af
    er was al klein scheurtje in binnentent vanaf het begin.

    Antwoord van het merk :

    Beste Heer,

    Ik wens u mijn verontschuldigen aan te bieden voor de ongemakken.
    Als er al scheurtjes in binnentent waren, is het zeker een productiefout.
    Onze producten hebben 2 jaar garantie en dus nodig ik u uit in winkel te komen om uw tent te ruilen of uw geld terug te krijgen.
    U kan gaan naar de Decathlon winkel dat u wilt, zelfs als het niet is de winkel waar u uw tent hebt gekocht.

    Met vriendelijke groeten
    Maxime Mathieu VDSP Quechua

    WIM find this answer useful

  • Man
    30-39
    18 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Eenvoudig en ruim
    Veel ruimte, gemakkelijk op te zetten. Redelijk zwaar pakket

    We hebben zelfs complimenten gekregen van mensen met een De Waard tent, die het tienvoudige moet kosten. Deze tent voldoet precies aan onze verwachtingen. Hij heeft een grote voortent, zodat de baby binnen nog ruimte heeft om te spelen bij regen en de slaapcompartimenten zijn keurig op maat.

  • Vrouw
    30-39
    16 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden!
    De tent is makkelijk in te pakken&op te zetten De voordeur heeft geen sluiting onder.

    We hebben positieve ervaringen met het op en afbouwen van de tent. Makkelijk weer in de zak te krijgen. Voor 5 personen is de (berg)ruimte wat krap! Wel voldoende zitplek voor de slaaptenten. De voordeur kan beneden niet afgesloten worden. Lastig met wind (en regen) op de tent! Ook de regenflappen zijn niet vast te zetten. Erg zonde!
    Ritsen van de deur staan erg gespannen, maar overall is de tent erg prettig in gebruik door ruimte en gemak.

NAAR BOVEN