Gezinstent Arpenaz 6.3 | 6 personen 3 slaapcompartimenten
269,99 €*

Reviews on

Gezinstent Arpenaz 6.3 | 6 personen 3 slaapcompartimenten

3.9 / 5 8 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ruime tent

    Ruime tent die diverse stormen, regen en onweer doorstaan heeft en het prima heeft gehouden. De slaapcompartimenten zijn weliswaar voor 2 personen maar omdat de zijkant aan de buitenkant flink schuin loopt is het wel krap. We misten een luifel! Misschien apart er bij kopen?

  • 30 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Veel kleiner dan gezegd

    Er passen geen twee veldbedjes naast elkaar in ene compartiment. Wij hebben drie kindjes en konden amper met 5 in de tent! Matras moest in leefruimte liggen!

    Antwoord van het merk :

    Beste Laura,

    Eerst en vooral bedankt om ons je mening te geven over deze familie tent 6.3 van Quechua.
    Het is inderdaad zo dat er geen veldbedden in deze tent passen.
    Veldbedden zijn over het algemeen gemaakt om binnen te slapen of in grote scouts tenten.
    Doordat de slaapruimtes van tenten schuin gaan, en veldbedden hoog zijn, zullen deze de binnentent tegen de buitentent duwen waardoor er binnenin condensatie ontstaat of waardoor je de tent kan beschadigen.
    Daarom raden wij enkel aan om een opblaasbare matras te gebruiken of ons nieuw Camp Bed Air 70 Ref: 8352099.
    Dit is ons nieuw opblaasbaar veldbed dat maar 25cm hoog is.
    Hopelijk ben je hiermee verder geholpen.
    Voor verdere vragen mag je mij steeds mailen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    11 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer ruime tent
    regen,windstoten enz verder goed doorstaan

    we hebben deze tent dit seizoen gekocht en we hebben heel veel natten dagen gehad maar geen spatje regen binnen gekregen goed uitgetest

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    24 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne gezinstent!
    Grote leef ruimte en is goed bestemd tegen deregen

    Een hele fijne gezinstent, zeker aan te raden! Wij waren met 5 personen en hadden 60 uur lang regen. De tent heeft zich echt bewezen!

  • Vrouw
    40-49
    15 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Familie tent
    Drie verschillende slaap compartimenten Haakje van binnen tent brak de eerste keer al af

    Lekker ruim en hoog genoeg om in te staan. Relatief makkelijk op te zetten. Veel zakken om lossen spullen op te bergen. Moeilijk om het doek van de slaap compartimenten goed op te spannen, zeker bij oneven terrein. Moeilijk om je spullen goed te plaatsen aangezien je overal een deur opening hebt.
    We kunnen een van de binnen tenten niet meer goed opspannen omdat het plastic haakje is afgebroken

  • Man
    50-59
    12 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gezinstent t6.3
    Eenvoudig op te zettenen goed tegen regen

    Veel ruimte ook om te zitten en staan
    weerstaat hevige regenbuien zonder problemen
    Makkelijk op te zetten
    Staat stabiel

  • Man
    30-39
    03 August 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gezinstent T 6.3
    Mooie binnenruimte, rechtstaan mogelijk, grondzeil Slaapcompartiment iets te klein + te weinig zakjes

    Slaapcompartimenten mochten iets groter.
    Er mochten meer storagevakjes in de tent, vooral in de slaapruimtes.
    Voorzichtig mee zijn! lits grondzeil en lits binnentent afgescheurd na 1 malig gebruik

  • 20 June 2015
    That review has been deposited on this product version
    super ruime tent

    Als u van kamperen houdt en het ook graag wat ruim heeft is dit een ideale tent voor vier tot zes personen. Slaapcompartimenten zijn ruim genoeg voor twee zelfs met opblaasbare matras in het slaapcompartiment.
    De binnenruimte is meer dan ruim genoeg voor een tafeltje met klapstoelen te zetten.
    De tent is makkelijk en snel op te zetten. +- 15min.
    De tent is voorzien van verluchting en kijkraampjes. De voorkant kan ofwel helemaal toe ofwel toe maar dan met gaas zodat de muggen geen kans krijgen om binnen te komen.
    De ideale tent om dus een weekendje op stap te gaan met de ganse familie.

NAAR BOVEN