Gezinstent Arpenaz Family 4.1 I 4 personen blauw
99,99 €*

Reviews on

Gezinstent Arpenaz Family 4.1 I 4 personen blauw

4.3 / 5 61 Reacties
60 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    06 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    .

    .

  • Man
    40-49
    03 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    heel goede tent
    goede kwaliteit en makkeluijk op te zetten stokken kleine boog mogen sterker zijn

    ik heb deze tent via via kunen kopen dus niet uit winkel
    deze was nog maar 5 keer gebruikt
    normaal is het tent voor met 2 op te stellen
    maar na paar keer instructievideo te bekijken
    heb ik ze gisteren alleen opgesteld
    eens de bogen geplaatst zijn staat tent zo opgesteld
    zowel slaapcompartiment als grondzeil zijn makkelijk te bevestigen
    en is er ruimte genoeg om in te kamperen en slapen

    Antwoord van het merk :

    Beste Paul,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze familietent van Quechua.
    Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je Decathlon product.
    Heb je nog leuke foto's van dit product, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met vriendelijke groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    paul find this answer useful

  • 27 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Toptent
    Ongelooflijk veel waar voor je geld. Het tentdoek is net iets te kort

    De tent die wij bij een kampeerwinkel besteld hadden werd verkeerd geleverd, de dag voordat wij op vakantie naar Noorwegen zouden gaan. Snel naar de Decathlon gegaan en daar voor een fractie van de prijs van die tent deze gekocht: hadden we achteraf meteen moeten doen. De tent is makkelijk op te zetten, en ook bij zware onweersbuien en bijbehorende windvlagen blijft hij overeind en lekt nergens. Voor vier personen lijkt hij me wat krap, wij hadden met z'n tweeën hadden we plek zat (ook genoeg hoofdruimte). Drie personen past zeker. Voor het mooie had het tentdoek net iets langer mogen zijn, nu past het als je hem snel op zet meestal al één kant wel, aan de andere kant heb je een flinke kier.

  • Vrouw
    20-29
    19 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gezinstent Arpenaz 4.1
    Makkelijk opzetbaar & afbreekbaar De slaapcabine heeft geen extra onderzeil

    Een makkelijk opzetbare & afbreekbare tent
    Redelijk duidelijke beschrijving bijgevoegd
    Jammer dat de tent geen extra onderzeil biedt aan de slaapcabine
    Onmogelijk om alles terug in een pakket te vormen

  • Vrouw
    30-39
    17 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ben super tevreden !!
    grote storm overleefd !! Totaal waterdicht !! Nee.. Ben super tevreden !!

    100% waterdicht
    Groot genoeg voor 4 personen

  • Man
    60 of ouder
    07 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gebruik Gezinstent Arpenaz 4.1 | 4
    Prima ruimte, waterdicht, raampje, voldoende venti Regenwater kan aan de voorkant naar binnen lopen.

    Heeft ook erg slecht weer goed doorstaan.
    prima ruimte.
    Tijdens slecht weer hebben we wel een verhoging onder het grondzeil van de ingang gelegd. Dit, om te voorkomen dat het water naar binnen loopt.

  • 60 of ouder
    30 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Formidable, prima tent.
    Doordacht ontwerp met aandacht voor details Geen negatieve opmerkingen

    Als ervaren kampeerder in, meestal duurdere, tenten. Deze Arpenaz family 4.1 gekocht. Reden: stahoogte, ruim, compact verpakt en niet te zwaar. Op een Franse camping de tent voor de eerste keer uitgepakt en opgezet. Conclusie: Makkelijk op te zetten. Doordacht ontwerp en goed afgewerkt. nette stiknaden en goede bevestigingen van scheerlijnen en overige bevestigingen. Stevige stokken en prima tentharingen. 4 opberg vakjes in de binnentent. Voldoende ventilatie met muggengaas. ophanghaakjes voor tentlampjes. Goede grondzeilen. Reserve stokdelen en reserve elastiek !!! Waterdicht tijdens stevige regenbuien. Een prima tent voor deze prijs. Er in gekampeerd met 2 personen.

  • 23 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Perfecte tent

    Voor onze kampeervakantie besloten wij bij Decathlon Rotterdam te kijken voor een tent, na een goede eerste indruk bij Decathlon Amsterdam Arena.
    Na wat advies van de medewerkers daar besloten we te kiezen voor arpenaz family 4.1, zodat we samen voldoende ruimte hadden om ook bij regen de ruimte te hebben om droog te kunnen verblijven. In ons enthousiasme hebben we toen niet uitgebreid gecheckt of alles erin zat. Op bestemming in Frankrijk bleek er een verkeerd grondzeil in te zitten (tent was kennelijk al een keertje uitgepakt door iemand, bedankt). Na een telefoontje naar Rotterdam werden wij teruggebeld en konden wij bij Decathlon Le Mans onze complete tent netjes omruilen voor een nieuwe daar (uiteraard gecheckt maar nog compleet).
    Betekende wel dat we ruim een uur terug moesten rijden, maar goed: een niet complete tent heb je ook niks aan. Een paar uur later dan eindelijk weer op bestemming met een nieuwe tent. Bij het opzetten bleek dat bij deze tent het elastiek in alle stokken kapot was... Balen! Maar met wat meer moeite konden we in ieder geval de tent opzetten. Erg jammer dat er beide keren wat mis was met de tent, nu kunnen we binnenkort nog op zoek naar elastiek om de stokken te repareren. Verder een echte top tent als je met z'n tweeën wat ruimte wil en je spullen ook kwijt wilt.

  • 50-59
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Veel voor weinig.
    De hoogte, de ruimte en de prijs. Ik ben er niet over teleurgesteld.

    Super ruime tent waar je lekker rechtop kan staan. Buitengewoon geschikt voor een lang weekend weg of langer als de temperatuur niet te hoog is

  • Vrouw
    40-49
    22 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel tevreden

    Gemakkelijk op te zetten en voor 2 personen ruim genoeg.

NAAR BOVEN