Gezinstent Arpenaz Family 4.2 | 4 personen, 2 grote slaapcompartimenten
129,99 €*

Reviews on

Gezinstent Arpenaz Family 4.2 | 4 personen, 2 grote slaapcompartimenten

4.3 / 5 29 Reacties
28 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    26 September 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    leuke tent, wel zonder luifel of muskietengaas
    makkelijk op te zetten, wind en waterdicht klein slaapgedeelte, geen luifel of muskietengaas

    We hebben een warme relatie met decathlon en dan vooral de tenten. Begonnen met de 6:3 - maar die was echt te groot voor een beetje trekken dus is mooi voor een langdurig verblijf op een plek. De 5.2 was een prima formaat, maar had wat kleine mankementjes (niet goed gestikte ophang koordjes) dus zonder probleem omgeruild naar de 4.2. Inmiddels hebben de meiden hun eigen tent (opgooi tentjes, inderdaad weer van decathlon) en wij deze. Maar waarom weer een tent zonder luifel en zonder muskietengaas?
    Tent kan veel wind en water hebben zonder problemen. Slaap cabine zou in de lengte moeten - dan helemaal prettig.

  • Man
    40-49
    26 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    geweldige tent
    gemakkelijke toffe tent. bij slecht weer is de leefruimte klein.

    voor onze allereerste kampeer ervaring deze tent gekocht en met vier personen vier dagen in geleefd. makkelijk op te zetten. veel ruimte. veel extra opberg ruimte. en gemakkelijk in onderhoud na de trip.

    Antwoord van het merk :

    Beste Raf,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze familietent van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Raf find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    23 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onze TENT
    Snel en makkelijk op te zetten Slipranden konden iets langer zijn.

    We hebben 2 weken in de Ardennen gekampeerd, met de Arpenaz 4.2 Dit beviel prima, zowel regen als zon gehad, en de tent heeft alles weerstaan.
    Hij is snel en eenvoudig op te zetten, vooraf hebben we niet geoefend, alleen het filmpje online gekeken, de beschrijving hoefde we niet meer te raadplegen.
    Zelf hebben we met behulp van stokken, de deur als luifel gebruikt als deze open was. Bij regen komt het water dan wel naar binnen.

  • 30-39
    21 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Arpenaz Family 4.2
    gemakkijk te hanteren

    makkelijk op te zetten en terug af te breken, tot nu toe niets slechts te zeggen

    Antwoord van het merk :

    Beste Johan,

    bedankt om ons je gedacht te geven over de kampeertent van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van de tent, aarzel dan niet en plaats ze op onze website.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    27 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handige gezinstent

    Voor het eerst camperen met deze tent, supergoed bevallen. Snel op te zetten in je eentje en een hoop ruimte. En voor een mooie prijs.

  • Man
    40-49
    26 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabele tent
    Compact in tas, makkelijk op te zetten, mooi

    Meer keuze in kleuren

  • Vrouw
    30-39
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gezinstent arpenaz family
    goede stahoogte, kuip in het middenstuk is prettig opzetten viel niet mee

    Het lijkt bij ons of 1 kant de tunnel van de de tent te kort is. De zwarte stok links krijgen we alleen met mannelijke kracht erin. Er lijkt dan ook te veel spanning op te staan. binnententje hangt dan ook iets te hoog. Dus kunnen we onder niet vastmaken.
    Grootte en indeling is ideaal voor festival of kamp. Maar met zijn vieren erin met bagage ed is voor een gezin meer dan een paar dagen niet te doen denk ik.
    Ik klik dus "ja" aan bij aanbeveling, maar wel als festival of kamptent met 2 personen

  • Man
    40-49
    27 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUENCHUA GEZINSTENT

    even de tekening goed bestuderen dan zet je hem zo op....

  • Vrouw
    40-49
    18 May 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Quechua
    Makkelijk op te zetten, goede prijs Stok brak bij 1e keer opzetten, smal slaapdeel

    Elastiek in de stokken brak meteen de eerste keer. Gelukkig was dit nog thuis in de tuin. Het fixen hiervan is een behoorlijk gefrummel.

  • Vrouw
    40-49
    11 April 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Topper
    Ruim Geen luifel

    Wat een fijne tent! Snel opgezet en lekker ruim. Waterdicht. Jammer alleen dat er geen luifel verkrijgbaar is voor deze tent.

NAAR BOVEN