Handpomp 5,2 liter
15,99 €*

Reviews on

Handpomp 5,2 liter

3.7 / 5 15 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    29 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Pomp
    snel klaar

    Kontroleer of de plastic slangen goed vast zitten aan de koppelingen. Deze schoot los bij eerste keer op druk oppompen. Omgeruild geen probleem meer.

  • Man
    20-29
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handige handpomp
    gewoon goed losse meter

    De handpomp doet wat die moet doen. Je moet alleen wel zelf de losse meter of goed opbergen of vastmaken.

  • Man
    50-59
    26 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    QUECHUA Handpomp 5,2 liter
    Goed product doet waarvoor het bedoeld is Geen

    Handig product niets op aan te merken

  • Vrouw
    11 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handpomp
    Goed Op zicht niet als je op de motor gaat ietsjes te g

    Goed

  • Man
    40-49
    24 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Pomp past niet op de tent..
    Geen Paste niet dus daar stind k met mn tent..

    Pomp bij tent besteld maar er was geen passend aansluitstuk..

    Antwoord van het merk :

    Beste Diego,

    Erg vervelend dat je de tent niet kon oppompen met deze pomp. Welke tent heb je precies? De pomp zou moeten passen op alle opblaasbare tenten van Quechua. Wanneer je een Quechua tent hebt en de pomp past niet hoor ik het graag, dan kunnen we een oplossing zoeken

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    50-59
    10 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijne grote pomp; druk aflezen?
    Per slag kan je veel lucht inblazen Groot, moeilijk meenemen. Druk lastig aflezen.

    Pomp is tamelijk groot, lastig meenemen. Ik vind het aflezen van de druk lastig. Als we de tent oppompen wil ik graag veilig op 7 psi uitkomen. Het aflezen lijkt erg afhankelijk van de kracht waarmee je pompt. Is er een handigheid om op 7 psi uit te komen?

  • Vrouw
    60 of ouder
    30 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handpomp quechua
    je hoeft maar heel kort te pompen. op isluchtIN en onpraktisch om meetenemen, erggroot

    30-6/16 De pomp is ERG groot om meetenemen.prettiger zou het zijn als hij een stuk kleiner zou zijn . neemt veel bagageruimte in bij je toch al vele kampeerspullen die meegenomen moeten worden. ik zou een kleiner model willen kopen als die bestaat.
    graag verneem ik of eenzelfde soort pomp ook in kleiner model bestaat.

  • Man
    50-59
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Opblaastent zonder pomp
    Geen Hoe blaas je een tent op zonder pomp?

    De Quechua opblaastent is een prachtige tent. Alleen hoe haalt u het in uw hoofd om deze tent zonder pomp aan te bieden. Erger nog, er wordt niet eens vermeld dat er geen pomp wordt meegeleverd.
    Alsof je een fiets koopt zonder wielen.
    Doordat de website liet zien waar eerdere kopers ook in geïnteresseerd waren, heb ik de pomp mee besteld. Anders had ik zonder pomp op de camping gestaan.

    Antwoord van het merk :

    Beste Paul,

    Graag wil ik reageren op de review die je geschreven hebt over de pompen bij opblaasbare tenten.
    Een dergelijke pomp is inderdaad noodzakelijk voor dit type tent. Ik snap dat er verwacht kan worden dat deze bij de tent meegeleverd wordt.
    Naar aanleiding van je feedback zullen we in de productinformatie duidelijker vermelden dat de tenten niet inclusief pomp verkocht worden.
    Wanneer de pomp wel meegeleverd zou worden zouden we de opblaasbare tent niet voor dezelfde lage prijs kunnen aanbieden.
    Om klanten die al over een geschikte pomp beschikken niet onnodig te laten betalen voor een nieuwe pomp bieden we deze los aan.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Paul find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    20 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handpomp
    prima werkend

    Goed werkende pomp soepel, prima opbrengst

  • Man
    20-29
    26 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    een goeie pomp
    met deze pomp is de luchtmatras ook zo opgeblazen omvangrijk en pomp ziet er fragiel uit

    niet te missen om je air-tent recht te zetten. de luchtmatras is ook zo opgepompt. nadien is deze pomp wel hinderlijk in de tent, hoe moeten mijn zonen deze pomp transporteren indien ze met de fiets gaan trekken voor enkele dagen? de air-tent is ideaal voor tieners, maar niet indien ze met de fiets gaan trekken, want de pomp is te omvangrijk om mee te vervoeren. met de auto is er minder probleem, de pomp gaat mee op de aanhangwagen.

NAAR BOVEN