Hangmat groen
9,99 €*

Reviews on

Hangmat groen

4.3 / 5 13 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • 05 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prima hangmat voor 10,-

    Voor 10,- dacht ik.. dit kan niets zijn maar niets is waar.. prima hangmat.. testen hoelang het meegaat.

    ALLEEN JAMMER DAT HET MEEGELEVERDE TOUW NOG STEEDS AAN DE KORTE KANT IS!

    Om goed touw los te kopen ben je duurder uit dan de hele hangmat.. misser.. maar wel leuk!

  • 16 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prima voor het geld

    Prima hangmat, makkelijk op te bergen en op te hangen. Helaas is het touw wat erbij zit wcht veel te kort, de bomen moeten eigenlijk al de perfect afstand hebben

  • Man
    30-39
    15 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    beetje tegenvaller
    hangen in een hangmat is altijd relaxed! te korte touwen, dunne stof, erg klein opbergzakje

    Geen hoge verwachtingen voor een goedkope hangmat, maar vooral de korte bevestigingstouwen zijn een teleurstelling. Een touw van ca. 1,9m dient dubbelgeslagen om een boom vastgeknoopt te worden aan de hangmat. Dat kan alleen met twijgjes die exact op 4m uit elkaar staan. Zelf dus touw geregeld om op te hangen.
    De hangmat ligt verder lekker, dunne stof, dus een zuchtje wind komt er wel door heen. Maar wij hebben er wel lekker in kunnen hangen

    Antwoord van het merk :

    Beste Eric,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met de hangmat van Quechua.
    Vervelend om te horen dat het product tegenvalt.
    De feedback wordt gedeeld met Quechua.
    Wanneer je niet tevreden bent kun je de hangmat omruilen of terugbrengen.

    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    05 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    ligt lekker niet heel makkelijk op te hangen door korte touwen

    Super hangmat voor een nette prijs

  • 03 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Heerlijke hangmat

    Fijne hangmat voor op de camping. Eenvoudig op te hangen, klein op te bergen. Zeer betaalbaar. Een tip: als u deze aanschaft, koop er dan een extra stuk touw bij van 6mm want dit is voor gebruik met bomen echt te kort!

  • Man
    20-29
    27 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima prijs/kwaliteit
    Stevig, sterk touw, makkelijk te installeren Stof zakt iets meer door dan fijn is

    Prima hangmat voor zijn geld.
    Het touw is waanzinnig sterk, de mat kan veel gewicht hebben (op 1 punt belast met 150kg)

  • Vrouw
    40-49
    01 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden
    Perfect Geen

    Perfecte aankoop met perfecte prijs

  • Vrouw
    20-29
    03 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hängematte
    Leicht und sehr bequem Seile zu kurz

    Qualität und Preis sind wirklich super. Der Aufbau ist wirklich einfach und schnell erledigt. Ich finde nur die Seile zu kurz ;)

  • Man
    Jonger dan 20
    30 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke hangmat!
    Geen spierpijn tijdens 3 dagen freerunnen Iets te kort touw

    Fijne hangman en maar voor€10 !!

  • Man
    30-39
    01 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Scoutproof
    Gewicht sterkte Opvouw instructie

    Eigelijk misde ik 2 carabijnen en het touw had wat langer gemogen. Voor de rest prima ding. Ik heb met mijn club scouts deze aangrschaft om op hoogte te slapen. Geweldig succes

NAAR BOVEN