Vanaf
19,95 €*

Reviews on

Heren afritsbroek voor trekking Forclaz 50 lichtgrijs

4.4 / 5 13 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    26 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelbroek
    zit uitstekend. .. snel drogend. .. mag wel extra zak met rits in

    super

  • Man
    50-59
    06 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    SUPER BROEK
    licht,dun,dnel droog, moderne uitvoering GEEN

    Heb er meteen voor ons beiden samen 4 gekocht!!!
    Fantastische dunne broeken voor onze Azië reis die door de lange pijpen beschermt tegen muggen.

  • Man
    50-59
    14 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wandelbroek
    Gewicht, comfort en prijs

    Nee hoor

  • Man
    60 of ouder
    02 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte broek
    Goede pasvorm en goed korter te maken met stijkban Geen

    Geen

  • Man
    60 of ouder
    30 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie broek
    Snel omgevormd. Was iets te lang(korter gemaakt)

    Geen opmerkingen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Eddy

    bedant om ons je mening te geven over de wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun ankopen bij Decathlon.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je wandelbroek in actie, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    16 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    afritsbroek gebruikt in de camino portugues
    vlugge droogtijd,draagt vlot,gemakkelijk aan en ui niets eigenlijk

    zeer goed product, dmv onderste ritsen gemakkeliik af te ritsen zonder schoenen uit te moeten doen

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral bedankt om even de tijd te nemen om je mening te geven over de Forclaz 50 moduleerbare wandelbroek van Quechua.
    Het doet ons steeds veel deugd om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog leuke foto's hebben van jezelf en je wandelbroek in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    wilfried find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    21 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gemakkelijke broek voor all seasons
    snel droog; afritsbaar te weinig zakken

    een paar zakken meer zou handig zijn om iets in mee te nemen

  • Vrouw
    19 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aanrader!
    uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

    --

  • Man
    40-49
    14 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Oke broek
    Ruiter zit aan de broek en niet aan de afritspijp

    Mijn eerste afritsbroek maar het valt mij op dat de ruiters van de ritsen aan de broek zit en niet aan de afritspijpen. Dat betekent dat je dus altijd de ruiter en het lipje daarvan tegen je been hebt schuren.
    Ik zou het normaal vinden dat de ruiter aan de afritspijp zit.

  • Man
    40-49
    04 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima broek voor weinig geld
    zit fijn en gauw droog bij regen of na het wassen

    ik heb er de nijmeegse vierdaagse mee gelopen echt super

NAAR BOVEN