Heren regenjas voor trekking Forclaz 400 blauw/geel
79,99 €*

Reviews on

Heren regenjas voor trekking Forclaz 400 blauw/geel

4.5 / 5 18 Reacties
16 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handige, fijne ja
    Lichtgewicht, waterdicht, winddicht.

    Top jas. Lekker lange mouwen, handig voor op de fiets. Wind en waterdicht, en de capuchon blijft goed zitten en draait mee - fijn voor in het verkeer. Als het warm is zit het wel een beetje zweterig - maar dat is wel te verwachten met een regenjas. In de herfst moet er wel een trui onder.

  • Man
    20-29
    20 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede prijs kwaliteit verhouding, geen duurkoop.
    Rekbaarheid, veel zakken en veel ventilatie. Niet lang waterdicht met een tas

    Ik heb deze jas gebruikt gedurende fietsen (woon-werk verkeer) met een rugzak op. Ook voor klimmen en wandelingen in de bergen heb ik hem gebruikt. 2 Jaar in bezit.

    Wanneer het kort regent hielt de jas prima de regen tegen, maar bij meer dan een buitje begint de jas door te lekken. Ook na wassen om de waterdichte stof te heractiveren blijft de jas lekken. Jammer dat na 2 jaar gebruik de kwaliteit al zo is afgenomen dat ik een andere jas moet kopen.

    In dit geval is goedkoop geen duurkoop. Als je een jas zoekt om af en toe met tas te gebruiken zou ik doorsparen voor een betere tas.

  • Vrouw
    20-29
    05 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    SUPER
    ECHT wind en waterdicht!

    ik heb de oude versie al 6 jaar in vol gebruik gehad, is nu omdat het weer er inzit (stank) toe aan vervanging. Ik heb hem nooit gewassen en is tot afgelopen weekend nog steeds wind- en waterdicht gebleven. Zeker een aanrader!

  • Man
    40-49
    02 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie bakkersjas
    Je kunt er fijn brood mee snijden Bakmeel blijft plakken

    Ik heb er lang mee onder de douche gestaan
    Je kunt er goed door kijken
    De kleur zou beter kunnen
    Bier drinken gaat goed met deze jas
    Springen lukt ook
    Hij is niet vuurbestendig ben ik achter gekomen.

  • Man
    50-59
    31 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super jack!
    Soepele stof Geen

    Heerlijk soepel jack. Waterdicht en ademend. Erg prettig bij inspanning zoals wandelen of fietsen.

  • Man
    40-49
    30 May 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Forclaz 400 regenjas
    ademend vermogen - redelijk compact en licht rits sluit moeilijk - water sijpelt in jas na 1.5u

    Heb jas nog niet gewassen, maar water sijpelt na enkele malen dragen in de stof en parelt minder af. Zeker in het rugdeel waar rugzak tegen hangt is er waterinsijpeling.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Alvast bedankt om ons een review te schrijven over Forclaz 400 regenjas van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Dat het water al insijpelt na 1.5 uur is niet normaal! Daarom nodig ik u graag uit in u dichtsbijzijnde Decathlon winkel om daar het probleem met één van onze opgeleide verkopers te bekijken en samen naar een oplossing te zoeken.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    19 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima jack
    mooie jas, echt waterdicht, wel een beetje koud

    ziet er heel leuk uit, en is heel soepel/elastisch

  • 14 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Outdoor Jack

    Ideaal outdoorjack voor dagelijks gebruik tijdens loop training

  • Man
    30-39
    11 February 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Forclaz Jack
    Winddicht, sterk materiaal, goede pasvorm Rits gaat af en toe moeilijk open.

    Winddicht, houdt de warmte goed vast en als je het te warm hebt dan kun je de risten (onder de oksels) openzetten. Aangehad afgelopen januari in de Ardennen (in de sneeuw) met een vest eronder. Ging perfect! Alleen nog niet getest tijdens een flinke plensbui.

  • Man
    40-49
    19 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fair Trade?
    Een super jas, voor een idioot lage prijs Is dit een fair Trade product?

    Super jas, super prijs. Had ook graag meer betaald voor dezelfde jas als het een fair Trade jas was geweest.

NAAR BOVEN