Heren T-shirt met lange mouwen voor trekking Techwool 155 donkergrijs
19,99 €*

Reviews on

Heren T-shirt met lange mouwen voor trekking Techwool 155 donkergrijs

4.7 / 5 15 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • 29 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Merinowol voor bijna niks

    Merino wol shirt voor een geweldige prijs. Alle voordelen van merinowol: stinkt na meerdere dagen nog steeds niet naar zweet. Lekker warm als het koel is. Maar niet te warm of zweterig. Heerlijk zacht. En dankzij de toevoeging van een deel acryl sneller droog en veel slijtvaster dan 100% merinowollen shirts.

  • Man
    20 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker luchtig
    Mooie kleur,lekker luchtig en comfortabel. manchetten niet zo elastisch.

    Heerlijk dun en luchtig (deels) Merino shirt,in een mooie donkergrijze kleur.
    Helaas na het opstropen van de mouwen (om hem als "korte mouwen shirt" te dragen) zijn de manchetten veel ruimer geworden en komen nu deels over mijn handen.
    De stof zelf is wel lekker "stretchy", maar de manchetten niet echt.
    Licht en comfortabel shirt voor een goede prijs.
    Donkerder grijs dan op foto,maar wel een mooier grijs.

  • Man
    50-59
    18 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding
    blijft mooi, snel droog aparte pasvorm: lange mouwen, smalle schouders

    Gezien de prijs van 20 euro is dit een top product.
    Shirt is, ook na een aantal keer wassen te zijn, mooi gebleven.

  • Man
    60 of ouder
    16 May 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Topshirt
    Prima maat voering en draagcomfort. Nvt

    Uitstekend shirt onder alle omstandigheden.

  • Man
    20-29
    07 March 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snel droog
    Snel drogend, warm, strak, materiaal ietsje langer zou top zijn.

    Fijne merinowollen thermoshirt. Droogt snel na bijvoorbeeld hardlopen of een andere sport. Shirt kriebelt niet!

  • Man
    40-49
    05 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Helemaal top!!
    Fijn shirt. Heeling warm en comfortable.

    .

  • Man
    60 of ouder
    12 October 2015
    That review has been deposited on this product version
    T Shirt
    met de 50 geen ervaring met de 50 geen ervaring

    Ik draag al jaren de 100 in het zwart , dus met rits, geweldig shirt
    Ik vindt het alleen jammer dat de t shirt 50 niet in het zwart verkrijkbaar is.

  • Man
    20-29
    08 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn shirt
    Goed behoud van lichaamstemperatuur

    Gebruikt voor meerdaagse hike met backpack. Fijn shirt voor veel zowel lage- als hoge temperaturen. Behoudt de lichaamswarmte in de kou, ademend in de warmte.

  • Man
    60 of ouder
    26 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn kleding stuk goede prijs kwaliteit verhouding
    Handig artikel voor een frisse avond

    Ben erg tevreden meer heb ik niet toe te voegen

  • Vrouw
    40-49
    24 May 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Doe mij maar een paar van deze shirts
    Prijs, uiterlijk en gewicht niet 100% merino

    Ik voel het verschil van 50 a 60 euro met bijv. Icebreaker niet, ik heb een stuk of 4 icebreaker shirts, en of Super Natural een mix dat de Bever verkoopt tegen 65% van de prijs van Icebreaker en dit shirt zit dan weer op 30% van die prijs oid?

    Dit shirt (en de 100 en 500 die ik ook heb van dit merk) gaat écht niet stinken (doet Icebreaker imho wel) dragen heerlijk, drogen snel zoals je mag verwachten van dit type shirts. Licht en voor dat prijsverschil, koop ik liever een paar extra van deze shirts!

NAAR BOVEN